Σχολή εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά

εικόνα άρθρου
Γιατί να γίνεις εκπαιδευτής «Instructor» στην Krav Maga Protection International KMP®
Ο Οργανισμός μας έχει Παγκόσμια πιστοποίηση και τα πτυχία εκπαιδευτών είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.

Η KMP International συνεργάζεται και είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας εκπαιδεύσεων ασφαλείας Masada Tactical System του Ισραήλ (αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ) η οποία πιστοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα μας.

Ο Οργανισμός μας έχει πιστοποιηθεί από τον αρχιεκπαιδευτή καρβ μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ IDF, σύμφωνα με την επίσημη εκπαιδευτική ύλη του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ.

Ο Οργανισμός μας προκειμένου να δραστηριοποιείτε νόμιμα στην Ελλάδα, βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών ΕΟΠΤ, η οποία παρέχει στα στελέχη μας πτυχία εκπαιδευτών Αυτοάμυνας.

Η κύρια εκπαίδευση του υποψήφιου εκπαιδευτή γίνεται σε ατομικό επίπεδο (personal training) και όχι σε ομαδικό, την οποία παρέχουν υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές της KMP International®.


Ο επικεφαλής της KMP International® κ. Χρήστος Οικονόμου έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί με τον μεγαλύτερο τίτλο στην Ελλάδα (Master Instructor), από τον κ. Μπόαζ Άβιραμ Chief Instructor Israel Defense Forces IDF.

Δείτε τις προϋποθέσεις για να γίνεται εκπαιδευτής:

https://kravmagapro.gr/kmp-instructor-school/

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι