Σοφά λόγια

Κάνε ότι μπορείς με ότι έχεις από εκεί που βρίσκεσαι.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ο Ανδριανός Διονύσιος αναμεσά στους καλυτέρους του Ταεκβοντό

Ο Ανδριανός Διονύσιος αναμεσά στους καλυτέρους του ΤαεκβοντόΣτα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας της αναβάθμισης του επιπέδου του ταεκβοντό της χώρας μας, αφενός από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό αφετέρου από την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιλογή από τους προαναφερθέντες, του αθλητή του ΑΣ ΑΝΔΡΕΙΑ Ανδριανού Διονυσίου ως μέλος της επίλεκτης ομάδας της ΕΤΑΝΕ που θα ταξιδέψει για να αγωνιστεί στο διεθνές πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο στις 10_12/12/2016!

Ο Διονύσης Ανδριανός γεννημένος στις 19/8/2004 και με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, επιλέχθηκε από την ΕΤΑΝΕ ως ένας από τους καλύτερους αθλητές στα cadet!!! Πρόκειται για ένα ανερχόμενο ταλέντο στο ταεκβοντό, που θα αφήσει το δικό του στίγμα στο άθλημα που αγαπά και ασκεί από τα τρία σχεδόν του χρόνια.

Η εν λόγω ομάδα επιλέχθηκε να παίξει με Ευρωπαίους αθλητές υψηλού επιπέδου και να εκπροσωπήσει την χώρα μας, δίνοντας την ευκαιρία να αναδειχθούν τα επόμενα ταλέντα της χώρας μας, οι επόμενοι ίσως Ολυμπιονίκες.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον Πρόεδρο Θωμαϊδη Νικόλαο και τον Γενικό Γραμματέα Φυσετζίδη Μιχάλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας ταεκβοντό όσο και τον Πρόεδρο της ΕΤΑΝΕ κο Καρανταγλή Γεράσιμο για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν για την ανάδειξη του αθλήματος.
Θα ήταν παράλειψη μας να μην δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον προπονητή του Συλλόγου μας Ανδριανό Γεώργιο για την άψογη δουλειά που καταβάλει στους αθλητές μας. Αποτέλεσμα αυτής , η δημιουργία αθλητών αυτού του επιπέδου .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αθλητή μας και σε όλη την ομάδα!

Από επιστολή του Α.Σ. Ανδρεία στον ΟδηγόΑναζήτηση

AIKIDO DOJO HERAKLION
Olympus
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
KRAV MAGA MALEH
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική