Σοφά λόγια

Όλα όσα έχουν αρχή έχουν και τέλος. Συμφιλιώσου με αυτό και όλα θα πάνε καλά. (Βούδας)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Κώστας Μούκας, ο παραπληγικός δάσκαλος πολεμικών τεχνών της Μαχητικής Ακαδημίας Πλάτωνος

Κώστας Μούκας, ο παραπληγικός δάσκαλος πολεμικών τεχνών της Μαχητικής Ακαδημίας ΠλάτωνοςΗ τελευταία προπόνηση για αυτό το καλοκαίρι στη Μαχητική Ακαδημία Πλάτωνος πραγματοποιήθηκε εχθές 29 Ιουλίου.

Ο δάσκαλος της σχολής Κώστας Μούκας, παραπληγικός από τροχαίο ατύχημα το 2001, ξεκίνησε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες αρχικά για λόγους αποκατάστασης, το 2002.Με την συνεχή εξάσκηση, υπό την επίβλεψη του δασκάλου Δημήτρη Δούκα, καταφέρνει να ολοκληρώσει την αποκατάστασή του και να κερδίσει όρους πλήρους αυτονομίας. Οι πολεμικές τέχνες όμως έχουν μπει για τα καλά στη ζωή του και δεν λέει να σταματήσει. Η εξάσκηση συνέχιζε και συνεχίζει να του προσφέρει την ψυχική δύναμη, την σωματική αντοχή και τη χαρά της ανακάλυψης των κρυμμένων δυνατοτήτων που είχε και μέχρι το ατύχημα δεν γνώριζε.

Σήμερα, μετά από 11 χρόνια αφοσίωσης στις πολεμικές τέχνες, ο Κώστας Μούκας είναι ο δάσκαλος της Μαχητικής Ακαδημίας Πλάτωνος, καθοδηγεί παιδιά και ενήλικες στο να αντιμετωπίζουν με σωστό τρόπο τα καθημερινά προβλήματα της ζωής και να βγαίνουν νικητές.

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ. Μαχητική Ακαδημία ΠλάτωνοςΑναζήτηση

TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική