Σοφά λόγια

Οι βολές είναι μικρές παρατήρησε ο δάσκαλος, επειδή πνευματικά δεν στοχεύουν πολύ μακριά. (Eugen Herrigel)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Χρυσό μετάλλιο για τον Α.Σ Δόξα στο πανελλήνιο κύπελλο Ταεκβοντό

Χρυσό μετάλλιο για τον Α.Σ Δόξα στο πανελλήνιο  κύπελλο ΤαεκβοντόΤην πρώτη θέση στο Α Πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής 23-25 Νοεμβρίου κατέκτησε η Χατζιάρα Μαρία στην Κατηγορία -57 κιλά Γυναικών.
Στην πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση για τη φετινή περίοδο η αθλήτρια του Α.Σ. Δόξα έκανε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια που την οδήγησαν στην κορυφή του βάθρου.
Βρισκόμενη σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κέρδισε με ευκολία τις αντιπάλους της και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο.
Σε εξίσου άρτια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται και η Λίλα Θεοδώρα , πέντε συνεχόμενες φορές Πανελληνιονίκης που αγωνίστηκε στην κατηγορία των Νεανίδων.
Στην κατηγορία των Εφήβων έως 59 κιλά, αγωνίστηκε ο αθλητής Παπαρηγόπουλος Αλέξης όπου μετά από τρεις εντυπωσιακές αναμετρήσεις έφτασε μια ανάσα από τα μετάλλια.
Στο πλευρό των αθλητών βρισκόταν ο προπονητής της ομάδας Παπαδάτος Ανδρέας που δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τους, στα τερέν της Βορείου Ελλάδος.
«Οι αθλητές προπονούνται συστηματικά από τις αρχές Σεπτέμβρη και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την αγωνιστική τους προετοιμασία.
Η συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο ήταν ένα ουσιαστικό τεστ πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο στην Αθήνα και στο οποίο για ακόμα μια φορά θα πρωταγωνιστήσουν διεκδικώντας την Πρώτη Πανελλήνια θέση».


Αναζήτηση

Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική