A.Σ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΑΣ-ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Ταεκβοντό

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Το χαρακτηριστικό του Tαεκβοντό είναι η εκτενής χρήση των τεχνικών ποδιών- στο ρεπερτόριο του περιλαμβάνονται ακόμα και λακτίσματα που σπάνια βλέπει κανείς σε άλλες πολεμικές τέχνες της Άπω Ανατολής, όπως τα ψηλά ή τα ιπτάμενα λακτίσματα. Η εκτέλεση των τεχνικών αυτών με ιδιαίτερη ταχύτητα είναι και το στοιχείο που κάνει το Tαεκβοντό ιδιαίτερα εντυπωσιακό ως θέαμα και του έχει χαρίσει τη μεγάλη του δημοτικότητα, τόσο εντός Κορέας όπου και έχει τον τίτλο του εθνικού αθλήματος, όσο και σε όλον τον κόσμο.
O Αθλητικός σύλλογος Ταεκβοντό “ΔΟΞΑ” ΠΑΤΡΩΝ ιδρύθηκε το 1985. Αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από την Ελληνική Ομοσπονδία Tαεκβοντό – Ε.Λ.Ο.Τ., στοχεύει στην καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος για τη σωστή σωματική διάπλαση, την εξάσκηση του πνεύματος και την διάπλαση θετικών και ηθικών χαρακτήρων. Η φιλοσοφία του συλλόγου αγγίζει το Tαεκβοντό ως άθλημα και ως τέχνη που προσδίδει δύναμη , ευεξία και υγιή τρόπο ζωής. Έχοντας βαθιά γνώση και εφαρμόζοντας σωστά το T.K.D. ο ασκούμενος-αθλητής οπλίζεται με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα του Ταεκβοντό. Συμμετέχει σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα της Ε.Λ.Ο.Τ., σε φιλικές διοργανώσεις, σε σεμινάρια, σε διεθνής αγώνες κτλ.
Στην προσπάθεια του να γνωστοποιήσει και να διαδώσει το άθλημα, διοργανώνει αγώνες επίδειξης με την συμμετοχή πολλών συλλόγων και αθλητών, τόσο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Ο Αθλητικός σύλλογος Ταεκβοντό “ΔΟΞΑ” ΠΑΤΡΩΝ πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες και έχει αναδείξει δεκάδες πρωταθλητές.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Ανδρέας Παπαδάτος είναι κάτοχος μαύρης ζώνης με το βαθμό του 7ου Dan E.T.U. (European Taekwondo Union).Ασχολείται με το Ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό από το 1979 και είναι Διπλωματούχος Προπονητής Β' κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Προπονητής E.T.U. (European Taekwondo Union) Α' κατηγορίας. Έχει διατελέσει:Διοικητικό μέλος της ΕΛ.Ο.Τ. (Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό) - Διαιτητής ΕΛ.Ο.Τ. - Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ταεκβοντό- Πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντό Δυτικής Ελλάδας Βόρειας Πελοποννήσου & Ιόνιων Νήσων (Ε.ΤΑ.Δ.Ε.ΒΟΠ.Ι.Ν.).Σήμερα ως προπονητής προσφέρει τη πολύτιμη εμπειρία και γνώση του στους νεότερους αθλητές και έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές & πρωταθλήτριες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι