Τέσσερα Πανελλήνια Μετάλλια για τον Α.Σ.ΔΟΞΑ

εικόνα άρθρου
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη 12-14 Οκτωβρίου 2012 στο Βόλο οι αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Δόξα άφησαν για μια ακόμα φορά τη σφραγίδα τους πετυχαίνοντας δύο νόκ αουτ χτυπήματα και κερδίζοντας ένα Χρυσό ,ένα Αργυρό και δύο Χάλκινα Πανελλήνια Μετάλλια.
Πιο αναλυτικά την αυλαία των αγώνων άνοιξε η Πανελληνιονίκης Δήμητρα Καψή στην κατηγορία -41 κιλών όπου κατάφερε χτύπημα Νοκ Αουτ και έπειτα από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάγκασε την αντίπαλο της να εγκαταλείψει.
Ακολούθησε η Πανελληνιονίκης Παπαδάτου Κατερίνα στην κατηγορία των -44 κιλών σε έναν αγώνα υπεροχής, όπου κατάφερε πολλά Νοκ- Νταουν χτυπήματα και κατατρόπωσε την αντίπαλό της με σκορ 23-0.
Δυνατές αναμετρήσεις έκαναν επίσης οι Αγγελοπούλου Αλεξάνδρα( -47 κιλά) και ο Σουβαλιώτης Γιάννης (-53 κιλά).
Τις εντυπώσεις των αγώνων έκλεψαν οι ¨μικροί¨ της ομάδας γεννημένοι το 2001, που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το ¨φυτώριο¨ της ομάδας πολύ καλά προετοιμασμένο τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης όσο και από τεχνική άποψη, ολοκλήρωσε τη φθινοπωρινή του προετοιμασία και βρέθηκε πανέτοιμο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι αθλητές και αθλήτριες έλαμψαν στις αναμετρήσεις τους καταφέρνοντας οι τέσσερις από τους πέντε να κατακτήσουν Πανελλήνιο Μετάλλιο και να ανέβουν στο βάθρο των αγώνων.
Η Παπαβασιλείου Χριστίνα του Περικλή που αγωνίστηκε στην κατηγορία των -29 κιλών, κατέκτησε Χάλκινο Μετάλλιο. Η Ευθυμιοπούλου Γεωργία στα -65 κιλά κατέκτησε Αργυρό Μετάλλιο. Η Παπαβασιλείου Χριστίνα του Κυριάκου στα -51 κιλά κατέκτησε Χάλκινο Μετάλλιο ενώ μια πολύ καλή πρώτη παρουσία έκανε και η Γρηγοράτου Κυριακή στα -37 κιλά.
Το Χρυσό Πανελλήνιο Μετάλλιο έφερε στην ομάδα ο Παπαδάτος Γεράσιμος στην Κατηγορία των -65 κιλών. Ο αθλητής που αναμετρήθηκε με τον Δημητρόπουλο Αλ. της Αστραπής Πατρών, σε έναν αγώνα υπεροχής πετυχαίνοντας δύο χτυπήματα νοκ-νταουν έδειξε από τον πρώτο γύρο ποιος ήταν το φαβορί της κατηγορίας.
Στο πλευρό των αθλητών καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων, στάθηκε σύσσωμη η προπονητική ομάδα του Α.Σ. Δόξα Παπαδάτος Ανδρέας , προπονητής, Σταυρόπουλος Γιώργος προπονητής, Κονδύλη Μαρία υπεύθυνη φυσικής κατάστασης, Δελαπόρτας Γεράσιμος προπονητής, στηρικτές στην προσπάθεια των μικρών πρωταθλητών που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά. τα Πανελλήνια Μετάλλια δικαίωσαν την προσπάθεια δίνοντάς τους τη χαρά και τη συγκίνηση, να ανέβουν στο βάθρο του αθλήματος που τόσο αγαπούν.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι