Σοφά λόγια

Κάνε ότι μπορείς με ότι έχεις από εκεί που βρίσκεσαι.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Το 6ο Batizado της A.C.A.P.O.E.I.R.A στη Κρήτη

Το 6ο Batizado της A.C.A.P.O.E.I.R.A στη ΚρήτηΗ σχολή A.C.A.P.O.E.I.R.A με έδρα τη Vitoria στο Espirito Santo της Βραζιλίας ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 6ου Batizado e Troca de Cordas (Μπατιζάντο ε Τρόκα τζι κόρντας) του παραρτήματος στο Ηράκλειο της Κρήτης,στις 17 έως 19 Απριλίου 2015.

Το Batizado (σημαίνει βάπτιση στα Πορτογαλικά) είναι μια ετήσια γιορτή της Capoeira όπου κάθε νέος μαθητής λαμβάνει την πρώτη του ζώνη και μαζί ένα παρατσούκλι με το οποίο πλέον θα είναι γνωστός στον κόσμο της Capoeira, εξ ου και η «βάπτιση». Κάθε Batizado διαρκεί αρκετές ημέρες και περιλαμβάνει συνήθως σεμινάρια με καλεσμένους δασκάλους από το εξωτερικό καθώς και την Troca das Cordas, όπου οι παλαιότεροι μαθητές έχουν την ευκαιρία να πάρουν μεγαλύτερη ζώνη.

Φέτος θα τιμήσει με τη παρουσία του ο ιδρυτής του γκρουπ, Mestre Capixaba,ένας από τους πιο γνωστούς και σεβαστούς δασκάλους στη Βραζιλία ο οποίος έχει συμπληρώσει 40 χρόνια ενασχόλησης με την τέχνη.
Εκτός από τον Mestre του γκρουπ ο οποίος θα παραδώσει τα σεμινάρια και θα εποπτεύσει της απονομής των ζωνών, στο τριήμερο θα παρευρεθούν δάσκαλοι από την Ευρώπη και από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Όλοι όσοι θέλουν να δουν η να γνωρίσουν από κοντά τη τέχνη της Καποέιρα είναι ευπρόσδεκτοι!

Πληροφορίες-Εγγραφές:6983 894507

Διαβάστε περισσότερα για τη σχολή QUILOMBO

Αναζήτηση

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
TCMA
Αθλόπολις
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική