Σοφά λόγια

Δεν κοιτάζω, δεν περιμένω, δεν είμαι ανοιχτός. (Morihei Ueshiba)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Φιλιπίνο Κάλι με τον Γκούρο Νικ Σακούλας

Σεμινάριο Φιλιπίνο Κάλι με τον Γκούρο Νικ ΣακούλαςΑκολουθεί η επιστολή της Ακαδημίας PMA Hellas:
“Το σαββατοκύριακο 10-11 Μαΐου θα διεξαχθεί σεμινάριο Filipino Kali με τον κορυφαίο εκπαιδευτή και ιδρυτή της PMA, Guro Nick Sacoulas.

O Guro Nick διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στις φιλιππινέζικες μαχητικές τέχνες, κατέχοντας τον βαθμό του Full Instructor στο Inosanto/LaCoste Kali, στο Sayoc Kali και Guro στο σύστημα Dog Brothers Martial Arts. Επίσης, κατέχει τον βαθμό του Full Instructor σε Jeet Kune Do, Muay Thai και του Associate Instructor στο Combat Submission Wrestling.

Το Σάββατο 10/5 το σεμινάριο θα περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές άοπλης και ένοπλης μάχης, προερχόμενες από την τέχνη του Inosanto/LaCoste Kali, ενώ την Κυριακή 11/5 το σεμινάριο θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε τεχνικές με τη χρήση λεπίδων, όπου εξειδικεύεται το σύστημα Sayoc Kali.

Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου και τις 2 μέρες είναι:

Έναρξη: 11:00 - Λήξη: 14:30 (με μισή ώρα διάλλειμα)

Όσοι διαθέτουν προπονητικό εξοπλισμό (ραβδιά, μαχαίρια), παρακαλούμε να τον φέρουν μαζί τους.

Για τη συμμετοχή στο διήμερο σεμινάριο δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στις πολεμικές τέχνες. Πρόκειται πραγματικά για μια πολύ καλή ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει την ιδιαίτερη και πολύ αποτελεσματική μαχητική τεχνοτροπία του Filipino Kali, από έναν κορυφαίο εκπαιδευτή στο είδος, σε παγκόσμιο επίπεδο."

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή να επικοινωνήσουν με την Ακαδημία PMA Hellas (210-2587055), προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία προεγγραφών. Οι προεγγραφές θα σταματήσουν μόλις συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών, λόγω περιορισμένων θέσεων.”

Περισσότερα για την Ακαδημία PMA Hellas

Αναζήτηση

ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική