Σχολές Πολεμικών ΤεχνώνΝ. Θεσσαλονίκης

logo σχολής
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αϊκίντο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου Ιάιντο Καποέιρα Καράτε Κέντο Κικ Μπόξινγκ Κορίου Μπούντο Μούι Τάι Νιντζούτσου Ταεκβοντό Τζόντο Τζούντο Χαπκίντο Παιδικά τμήματα
Ν. Θεσσαλονίκης
Η εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες προσδίδει στον αθλούμενο πολλά οφέλη τόσο σωματικά όσο και πνευματικά: Μέσα από την συστηματική προπόνηση στις πολεμικές τέχνες προάγεται η φυσική κατάσταση του ατόμου (δύνα
logo σχολής
AYUTTHAYA CAMP THESSALONIKI-MUAY THAI
Μούι Τάι Παιδικά τμήματα
Ν. Θεσσαλονίκης
Εκπαιδευτής του συλλόγου είναι ο Λευτέρης Κατσιάνος. Στη σχολή διδάσκεται Muay Thai, Muay Thai Boran, Muay lert rit.IFMA-IMBA.
logo σχολής
HAPKIDO ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ
Ταεκβοντό Χάεντονγκ Κούμντο Χαπκίντο Παιδικά τμήματα
Ν. Θεσσαλονίκης
Ο Master Δημήτρης Υφαντίδης, γεννήθηκε το 1960 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το 1974 με το άθλημα του Judo, όπου υπήρξε επί τρία χρόνια πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής Ελλάδας(1978, 1979, 1980). Παράλληλα ξεκίνησε και Tae kwon do-ITF. Είναι Πτυχιούχος προπονητής του Τae kwon do από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Διαιτητής και Μέλος της Ελληνικής Ομάδας Επιδείξεων του Tae kwon do από το 1998 μέχρι σήμερα. Έχει εκπαιδευθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, σε τεχνικές Hapkido, αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας.
logo σχολής
KRAV MAGA PROTECTION INTERNATIONAL KMP
Κραβ Μαγκά Παιδικά τμήματα
Ν. Θεσσαλονίκης
Το KRAV MAGA (μάχη επαφής – contact fight – קרב מגע) είναι ένα αποτελεσματικό σύγχρονο σύστημα μάχης, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τον ρεαλισμό και την ευκολία στην εκμάθησή του.
logo σχολής
TENCHIKAN DOJO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αϊκίντο Παιδικά τμήματα
Ν. Θεσσαλονίκης
Το Aikido είναι μια σύγχρονη έκφραση των Ιαπωνικών πολεμικών τεχνών (budo). Ο ιδρυτής του Aikido, MoriheiUeshiba (1883 – 1969) αφιερώθηκε σωματικά και πνευματικά στην αναβίωση της πνευματικής ποιότητας του budo.
logo σχολής
WING CHUN KUNG FU ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ CHRIS VAFEIADIS
Γουίνγκ Τσουν Φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες Παιδικά τμήματα
Ν. Θεσσαλονίκης
Απο τον Αύγουστο του 2011 και αφού ολοκλήρωσε το Instructor courses στα Headquarters στην Ολλανδία, είναι πιστοποποιημένος εκπαιδευτής (Advanced Instructor) από τον αρχηγό της παγκόσμιας ομοσπονδίας FRANS STROEVEN (ESKRIMA MASTER) W.K.F.S (World Knife Fighting System).
logo σχολής
WING CHUN-SELF DEFENSE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες Γουίνγκ Τσουν Παιδικά τμήματα
Ν. Θεσσαλονίκης
Οι τεχνικές του γουίνγκ τσουν δεν βασίζονται στο να εμποδίσουν ή να μπλοκάρουν την επίθεση, αλλά να την καταστρέψουν και να μην επιτρέψουν να υπάρξει άλλη.
logo σχολής
Α.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Η ΓΕΦΥΡΑ
Ζίου Ζίτσου Κικ Μπόξινγκ Παγκράτιο Πυγμαχία Συστέμα Παιδικά τμήματα
Ν. Θεσσαλονίκης
Οι προπονητές του συλλόγου μας είναι ο Ιωάννου Αντώνης και Γουρουτζάς Σταύρος που είναι αναγνωρισμένοι από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
logo σχολής
Γου Σου Κβαν Ίννος Δημήτριος
Γου Σου Κικ Μπόξινγκ Παγκράτιο Πυγμαχία Παιδικά τμήματα
Ν. Θεσσαλονίκης
ονομασία Γου Σου Κβαν (Wu Shu Kwan) χρησιμοποιείτε για να περιγράψει το κινεζικό μπόξινγκ, το οποίο έγινε πιο γνωστό στη δύση κάτω από τον γενικό όρο κουνγκ φου. Πρόκειται για μία δυναμική παραδοσιακή πολεμική τέχνη που έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει το σώμα και το μυαλό σταδιακά για να αποκτήσει την ικανότητα να υπερασπίζει τον εαυτό του ανά πάσα στιγμή.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι