Σχολές Πολεμικών ΤεχνώνΝ. Ηρακλείου

logo σχολής
AIKIDO DOJO ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αϊκίντο Ιάιντο Παιδικά τμήματα
Ν. Ηρακλείου
Ο Νίκος Ιλαρίδης, 4ο νταν Aϊκίντο και 3ο νταν Ιάιντο, είναι ο επικεφαλής του Αϊκίντο Ηρακλείου. Έχει μελετήσει αϊκίντο στο ιστορικό Κουμάνο Τζούκου Ντότζο της Ιαπωνίας και έχει διδάξει την τέχνη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. Είναι απόφοιτος της Γ.Γ.Α.
logo σχολής
CRETE KRAV MAGA FEDERATION - TACTICAL FITNESS CLUB
Κραβ Μαγκά Παιδικά τμήματα
Ν. Ηρακλείου
Krav Maga σημαίνει στα εβραϊκά, μάχη επαφής, μάχη σώμα με σώμα. Είναι ένα ολοκληρωμένο μαχητικό σύστημα επικεντρωμένο αποκλειστικά στην αυτοάμυνα.
logo σχολής
KRAV MAGA MALEH
Κραβ Μαγκά Παιδικά τμήματα
Ν. Ηρακλείου
Ο Μανώλης Σπανουδάκης ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό από την παιδική ηλικία με διακρίσεις σε διάφορα αθλήματα. Από το 2011 ασχολείται με το Krav Maga και άλλα συστήματα αυτοάμυνας και παραδοσιακών πολεμικών τεχνών.
logo σχολής
SHOTOKAN KARATE BOKAS
Καράτε Παιδικά τμήματα
Ν. Ηρακλείου
Στις σχολές διδάσκετε το παραδοσιακό σότοκαν καράτε ,το πιο διαδομένο στυλ καράτε παγκοσμίως.Οι αθλητές λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα με εξαιρετικές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.Στη σχολές λειτουργούν ξεχωριστά τμήματα για αρχάριους, ημιπροχωρημένους και προχωρημένους
logo σχολής
Α.Σ. TAEKWONDO W.T.F. "ΑΓΩΓΗ"
Ταεκβοντό Παιδικά τμήματα
Ν. Ηρακλείου
Έχουν ειπωθεί αρκετές έννοιες στην μετάφραση της λέξεως ή καλύτερα των λέξεων ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ. Η τέχνη της κλωτσιάς -ΤΑΕ- (που κατά την ταπεινή μου άποψη το ρήμα κλωτσάω δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή έννοια του ΤΑΕ). Θα χρησιμοποιούσα το ρήμα λακτίζω.
logo σχολής
Αθλητικό Σωματείο ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ
Πα Κουά Τσανγκ Πρέινγκ Μάντις Κουνγκ Φου Σάντα Σαολίν Τάι Τσι Τσουάν Τσι Κουνγκ Παιδικά τμήματα
Ν. Ηρακλείου
Ο βασικός σκοπός μας είναι η προσωπική βελτίωση του μελών μας σε όλα τα επίπεδα, η βελτίωση της υγείας τους, της συναισθηματικής κατάστασης, του αυτοελέγχου, της αυτογνωσίας, της ικανότητάς να αντεπεξέρχονται στη ζωή.
logo σχολής
Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ
Ζίου Ζίτσου Καράτε Παγκράτιο Παιδικά τμήματα
Ν. Ηρακλείου
Η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ ιδρύθηκε το 2007 και ασχολείται με τις μαχητικές τέχνες καράτε σίτο ρίου, ζίου ζίτσου με το παγκράτιο άθλημα.
logo σχολής
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ
Κικ Μπόξινγκ Πυγμαχία Ζίου Ζίτσου Καράτε Παγκράτιο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου Παιδικά τμήματα
Ν. Ηρακλείου
Σήμερα, το άθλημα του Παγκρατίου, ανανεωμένο μετά από έρευνες και μελέτες αναδύεται όλο λαμπρότητα και στόχος των Ελλήνων είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπου επάξια θα αντιπροσωπεύσει τον Ελληνισμό και των χιλιάδων ετών ιστορία του. Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, επίσημα αναγνωρισμένη από το 1996, έχει αναλάβει τη διάδοση του προγονικού μας αγωνίσματος στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.
logo σχολής
ΙΑΪΝΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ιάιντο Κορίου Μπούντο
Ν. Ηρακλείου
Το ιάιντο είναι η επιτομή της κλασικής ιαπωνικής ξιφασκίας. Στην εξάσκηση ο ασκούμενος χρησιμοποιεί πραγματικό μεταλλικό ξίφος (κατασκευασμένο από κάποιο κράμα μετάλλων-ιάιτο είτε –αν πρόκειται για πιο αρχάριο- μποκέν, ξύλινο ξίφος).
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι