Δυνατό παρόν της KMP International στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

εικόνα άρθρου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, με τη συμμετοχή 64 μαθητών και 12 εκπαιδευτών, της Krav Maga Protection International, από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ διεξήχθη στις 13 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών, κοιλάδα Αγίων Αναργύρων και δικαίωμα συμμετοχής είχαν εγγεγραμμένα μέλη της KMP International.

Οι μαθητές που συμμετείχαν επέδειξαν τις ικανότητές τους, μέσα από τεχνικές αυτοάμυνες κραβ μαγκά δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την διοργάνωση του Φεστιβάλ και περιμένουμε το Πανελλήνιο Φεστιβάλ όπου θα πάρουν μέρος έφηβοι μαθητές του Οργανισμού μας., αναφέρει σε ανακοίνωσή της η KMP International

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΟΠΤ και της WFMA κ. Θωμά Σμιάρη, για την άψογη συνεργασία και την βοήθειά του προς τον Οργανισμό μας.

Οι εκπαιδευτές που έλαβαν μέρος στο Φεστιβάλ ήταν Οικονόμου Χαρά, Νικόλαος Γιαννώρος, Χαράλαμπος Ουζούνογλου, Κων/νος Εφραιμίδης, Ζαχαρίας Στεφανίδης, Αθανάσιος Μπουμπούρης, Άκης Πόκας, Γεώργιος Χριστοδούλου, Νικόλαος Γεροντίδης, Στέφανος Οικονόμου, Γεώργιος Χριστοφόρου, με την καθοδήγηση του ιδρυτή του Οργανισμού, Χρήστου Οικονόμου.

Krav Maga Protection International KMP®,

Ο μοναδικός πιστοποιημένος οργανισμός krav maga στην Ελλάδα από τον επικεφαλής εκπαιδευτή krav maga των αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ κ. Μπόαζ Άβιραμ IDF System.

Πληροφορίες
→ 6973389738 / 2315151570
KMP International
www.kravmagaprotection.org
Facebook
https://www.facebook.com/KravMagaKMP
Instagram
www.instagram.com/krav_maga_protection_kmp/
Youtube Channel
www.youtube.com/channel/UCDlamqxxuyJ2GrVsHMoSsdA
TikTok
https://www.tiktok.com/@kmpinternationalgreece
Πιστοποιημένες σχολές
https://kravmagapro.gr/kmp-schools/
Πληροφορίες για το Κραβ Μαγκά

https://kravmagapro.gr/kravmaga/



Από επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι