Πιστοποίηση Εκπαιδευτών του Tactical Combat Training

εικόνα άρθρου
Πιστοποιήθηκαν οι εκπαιδευτές του προγράμματος Tactical Combat Training, το Σάββατο 18 Μαρτίου, στην Έδρα της Krav Maga Protection International.

Όλοι οι εκπαιδευτές του προγράμματος TCT ® είναι υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές του Μαχητικού Κραβ Μαγκά της KMP International ®.

Η απονομή των πτυχίων έγινε από τον επικεφαλής της KMP International ® και αντιπρόσωπο της Masada Tactical System Israel, στην Ελλάδα κ. Οικονόμου.

Οι εκπαιδευτές που πιστοποιήθηκαν είναι οι κύριοι Γιαννώρος, Εφραιμίδης, Στεφανίδης, Ουζούνογλου, Χριστοδούλου και Πόκας.

Σκοπός του Οργανισμού είναι η δημιουργία κέντρων τακτικής εκπαίδευσης σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, σύμφωνα με την Ισραηλιτική τεχνοτροπία.

Το TCT ® είναι πιστοποιημένο πρόγραμμα από την Masada του Ισραήλ. Υπεύθυνος της Masada είναι ο πρώην αρχιεκπαιδευτής της κρατικής Masada του Ισραήλ και νυν εκπαιδευτής του στρατού των αμυντικών δυνάμεων του Ισραήλ κ. Γκάη Ρόζενφελντ.

 Η KMP International®, είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός οργανισμός Κραβ Μαγκά, στην Ελλάδα, που έχει πιστοποιηθεί από τον επικεφαλής εκπαιδευτή Κραβ Μαγκά των αμυντικών δυνάμεων του Ισραήλ κ. Μπόαζ Άβιραμ.

 TACTICAL COMBAT TRAINING το Νο1 σε συμμετοχές “tactical” πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα!!!

Πληροφορίες για το TCT:
https://kravmagapro.gr/tactical-combat-training-tct/                  

Πληροφορίες για την Masada:
https://masadail.com/

Πληροφορίες για την KMP International:
https://kravmagaprotection.org
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι