Κραβ Μαγκά για παιδιά

εικόνα άρθρου
Το Κραβ Μαγκά είναι ένα αποτελεσματικό σύγχρονο σύστημα Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τον ρεαλισμό και την ευκολία στην εκμάθησή του. Δημιουργήθηκε κατ΄ αρχάς για να προσφέρει προστασία από κοντινές σύγχρονες απειλές και επιθέσεις σε Σώματα Ασφαλείας.

Εδώ και αρκετά χρόνια λόγω αύξησης της εγκληματικότητας διδάσκεται σε πολίτες, προσφέροντας τους την ικανότητα να μπορούν να αντιμετωπίσουν βίαιες καταστάσεις, προστατεύοντας τον εαυτό τους αλλά και τρίτους, εξουδετερώνοντας παράλληλα με ασφάλεια την απειλή.

Το ¨Kids Krav Maga¨ είναι ένα επιστημονικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της Krav Maga Protection International, το οποίο αφορά παιδιά και εφήβους. Χωρίζεται σε δύο κατηγορίες εκ των οποίων η πρώτη είναι για παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών και η δεύτερη για ηλικίες 12 έως 15 ετών.

Το πρόγραμμα αυτό έχει δημιουργηθεί μέσα από την εμπειρία πολλών ετών και σε συνεργασία με υψηλόβαθμους εκπαιδευτές του Κραβ Μαγκά, με παιδαγωγό, ψυχίατρο και εγκληματολόγο.

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται μέσα σε ασφαλές περιβάλλον, με την παρουσία τουλάχιστον δύο εκπαιδευτών, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει ειδική εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών για παιδιά . Η μέθοδος που εφαρμόζεται είναι κυρίως βιωματική (gaming, gamification, role-playing κτλ) έτσι ώστε η εκμάθηση να γίνεται ευκολότερη μέσα από το παιχνίδι.

Οι περισσότεροι εκπαιδευτές του προγράμματος Kids Krav Maga, εκτός του πτυχίου εκπαιδευτή της KMP International και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών, κατέχουν πτυχίο στις Αθλητικές Επιστήμες με εξειδίκευση στο Κραβ Μαγκά, από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του New Jersey.

Πρωταρχικός στόχος των εκπαιδεύσεων είναι πρώτα η αποφυγή, έπειτα η απώθηση και τέλος η αντιμετώπιση μίας βίαιης πράξης εναντίων των παιδιών όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Τα μαθήματα γίνονται Ομαδικά (Group Training), αλλά σε ειδικές περιπτώσεις μπορούν να γίνουν και ατομικά (Personal Training).

Τα οφέλη που μπορεί να αποκτήσει ένα παιδί στο ¨Kids Krav Maga¨ είναι:

Η ανάπτυξη των φυσικών αμυντικών ικανοτήτων
Η ενίσχυση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης
Η ικανότητα πρόβλεψης και αποφυγής του κινδύνου
Η διευκόλυνση στην κοινωνικοποίηση
Ο συγχρονισμός των κινήσεων του σώματος
Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης
 

Επίσης η KMP International  στα πλαίσια της εξωστρέφειας και κοινωνικής της προσφοράς, παρέχει δωρεάν εκπαιδεύσεις σε παιδιά θύματα σχολικού εκφοβισμού (bullying).

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι