Εκδήλωση κατά της έμφυλης βίας απο την Krav Maga Protection International

εικόνα άρθρου
Η Krav Maga Protection International συνεχίζει το κοινωνικό της έργο και στη Καστοριά

Με παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε η εκδήλωση κατά της έμφυλης βίας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείου Καστοριάς.

Την διοργάνωση πραγματοποίησαν το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς, σε συνεργασία με την Krav Maga Protection International.

Στο πρώτο μέρος οι επιστήμονες του Κέντρου ανέλυσαν τις μορφές, τα αίτια, και το κοινωνικό υπόβαθρο της βίας που ασκείται κυρίως στις γυναίκες. Ενώ στο δεύτερο μέρος η KMP International παρουσίασε μεθόδους και τακτικές αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας με εισηγητή τον υπεύθυνο του Οργανισμού  κ. Οικονόμου και μια ομάδα εκπαιδευτών που αποτελούνταν από τους κυρίους Γιαννώρο, Εφραιμίδη, Στεφανίδη και κυρία Τουμπάκη.

Η ανταπόκριση με συμμετοχή από το κοινό κοριτσιών και γυναικών άφησε θετικές εντυπώσεις, γεγονός που μας οδηγεί στη σκέψη να οργανώσουμε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο.

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και ονομαστικά τον κ. Ζήση Τζηγκαλάγια Βουλευτή ΝΔ Νομού Καστοριάς, τον π.Ελευθέριο εκπρόσωπο του Μητροπολίτη, την κ. Χαρούλα Κουράκλη Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς- Εκπρόσωπο του Δήμου Καστοριάς, την κ. Κατερίνα Σπύρου Επικεφαλής Μειοψηφίας Δήμου Καστοριάς, τον κ. Γρηγόρη Χάτσιο Διοικητή του Νοσοκομείου και κ.Χριστίνα Ευαγγέλου Γραμματέα και εκπρόσωπο Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Καστοριάς.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι