Νέο Πρόγραμμα Εκμάθησης Αϊκίντο για Αρχάριους στο Ηράκλειο

εικόνα άρθρου

Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης Αϊκίντο ξεκινάει σήμερα στο Ηράκλειο προσαρμοσμένο για ενήλικες και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις λεπτομέρειες που βοηθούν έναν μαθητή, χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία στις πολεμικές τέχνες, να ξεπεράσει εύκολα την φυσική αμηχανία, να ενταχθεί στην νέα ομάδα και να αποκτήσει μια σειρά δεξιοτήτων σχετικά γρήγορα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αϊκίντο Ηρακλείου:

Γνωρίζουμε ότι ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που ευνοεί τις νέες αρχές και η εποχή που καλοσωρίζουμε νέα μέλη στην οικογένειά μας, το Αϊκίντο Ηρακλείου. Επίσης γνωρίζουμε ότι όταν κάποιος ξεκινά κάτι καινούριο συνήθως βγαίνει από αυτό που οι ψυχολόγοι αποκαλούν «comfort zone», δηλαδή τα όρια εντός των οποίων αισθάνεται κανείς άνετα. Γι αυτό τον λόγο στο νέο, καινοτόμο πρόγραμμα του Αϊκίντο Ηρακλείου για Αρχάριους, που θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου, λάβαμε υπόψιν μας όλες τις λεπτομέρειες που βοηθούν έναν μαθητή, χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία στις πολεμικές τέχνες, να ξεπεράσει εύκολα την φυσική αμηχανία, να ενταχθεί στην νέα ομάδα και να αποκτήσει μια σειρά δεξιοτήτων σχετικά γρήγορα. Σίγουρα, τα 17 χρόνια εμπειρίας μας με αρχάριους, βοηθάνε σε αυτό!

Θα σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά στον φιλόξενο χώρο του Αϊκίντο Ηρακλείου για το νέο πρόγραμμα στο οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματικών ικανοτήτων, θα μπορούν να συμμετέχουν.

«όταν κάποιος είναι πρόθυμος και ενθουσιώδης, τότε οι θεοί σμίγουν μαζί του...» -όπως έλεγε ο Αισχύλος.

Όλα τα μαθήματα θα δίνονται από τον επικεφαλή δάσκαλο του ντότζο μας , Νίκο Ιλαρίδη (4ο νταν Αϊκίντο, 3ο νταν Ιάιντο, αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού).

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, με τα μαθήματα να γίνονται σε ευέλικτα ωράρια(πρωινά, απογευματινά, βραδινά), δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και με τους υποψήφιους μαθητές να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις ώρες εξάσκησης, σύμφωνα με τις ανάγκες τους .


Για περισσότερες πληροφορίες: Αϊκίντο Ηρακλείου, Θ.Ματθαιάκη 31, Ηράκλειο, info@aikido-heraklion.gr, 6972 414419
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι