Βασικό σεμινάριο εκπαίδευσης Αστυνομικών από την Krav Maga Protection International

εικόνα άρθρου
Μια ακόμη σημαντική, καινοτόμος και πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από την Krav Maga Protection International σε συνεργασία με την εταιρεία εκπαιδεύσεων ασφαλείας του Ισραήλ Masada, με απόλυτη επιτυχία.

Ο οργανισμός της KMP International αναγνωρίζοντας το τεράστιο έργο και την προσφορά του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο, οργάνωσε και υλοποίησε το Σάββατο 13/04/2024 ειδικό βασικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, κατά το οποίο ο επικεφαλής του οργανισμού κ. Χρήστος Οικονόμου με μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας δίδαξαν Krav Maga σε αστυνομικούς που υπηρετούν σε διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Θεσσαλονίκης.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στον υπηρεσιακό χώρο εκπαιδεύσεων του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της ως άνω Υπηρεσίας. Οι συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό σεμινάριο γνώρισαν βασικές αρχές του μαχητικού συστήματος Krav Maga και διδάχθηκαν ύλη προσαρμοσμένη ειδικά στις ανάγκες και απαιτήσεις των υπηρεσιακών τους καθηκόντων κατά τα σύγχρονα πρότυπα των αμυντικών δυνάμεων και Αρχών ασφαλείας του Ισραήλ.

Στην εν λόγω εκπαίδευση τηρήθηκαν στο ακέραιο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, ενώ παράλληλα με μέριμνα του οργανισμού διατέθηκε ο απαραίτητος για την άρτια έκβαση αυτής, υλικοτεχνικός εξοπλισμός.
Κατά κοινή αποδοχή του συνόλου των συμμετεχόντων αστυνομικών, το ειδικό αυτό σεμινάριο τους προσέφερε επιπλέον επιχειρησιακές δεξιότητες στις ήδη υπάρχουσες που κατέχουν στον τομέα της αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας με άμεσο όφελος την βελτίωση της αποτελεσματικότητας τους στην αντιμετώπιση δυσμενών καταστάσεων κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους. Επίσης εξέφρασαν ενθουσιώδη και ευμενή σχόλια ως προς την άρτια οργάνωση και τη θεματολογία της διδασκόμενης ύλης. Τα παραπάνω σε συνάρτηση με το γεγονός της υλοποίησης του ειδικού σεμιναρίου εντός του υπηρεσιακού χώρου εκπαίδευσής τους, αποτελεί ύψιστη τιμή και αναγνώριση για τον οργανισμό και παράλληλα αναδεικνύει το κύρος και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και την ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου.

Ο οργανισμός της KMP International εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. Αθανασάκο Κωνσταντίνο καθώς και στους προϊσταμένους του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υπηρεσίας, για την συνδρομή τους στην πραγματοποίηση του ειδικού σεμιναρίου με την διάθεση του υπηρεσιακού χώρου εκπαίδευσης.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν σχετικές βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης.

Τέλος εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο αστυνομικούς για την παρουσία τους και την επιτυχή ολοκλήρωση του.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι