Σοφά λόγια

Ακούω και ξεχνάω, βλέπω και θυμάμαι, κάνω και καταλαβαίνω. (Ρητό του Ζεν)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

AIKIDO ZANSHIN

Προφίλ Τέχνης

Το Aikido ιδρύθηκε το 1942 από τον Μοριχέι Ουεσίμπα (1883-1969), ως αποτέλεσμα μακρόχρονης, εντατικής εξάσκησης, μελέτης και έρευνας σε πολλά διαφορετικά στυλ πολεμικών τεχνών της εποχής. Σκοπός της τέχνης του Aikido δεν είναι η επικράτηση επί ενός ή περισσοτέρων αντιπάλων, αλλά η εναρμόνιση με τον ίδιο μας τον εαυτό και τους νόμους της φύσης.Το Aikido είναι η πολεμική Τέχνη της Ειρήνης. Το όνομά του αποτελείται από τρία ιδεογράμματα: Ai, που σημαίνει «εναρμονίζομαι», Ki, που σημαίνει «ενέργεια», και Do, που σημαίνει «δρόμος». Ως σύνολο, το Aikido είναι «ο Δρόμος που οδηγεί στην Εναρμόνιση με τη Συμπαντική Ενέργεια και την Ενέργεια που υπάρχει μέσα μας».


Προφίλ Δασκάλου

Ο Φάνης Κοκολης ξεκίνησε τον αθλητισμό σε πολύ μικρή ηλικία με ελληνορωμαϊκή πάλη για πολλά χρόνια ως πρωταθλητής Ελλάδος και ως μέλος της εθνικής ομάδας πάλης. Ξεκίνησε τη πορεία του στις πολεμικές τέχνες, αρχίζοντας με παραδοσιακό Tang Soo Do και αργότερα συνέχισε με παραδοσιακό κορεάτικο Hankido για πάνω από 12 χρόνια κάτοχος 3 dan.

Ο Φάνης Κοκολης ξεκίνησε την εξάσκησή του στο Aikido στον Αθλητικό Σύλλογο Αίολος (Kobukan dojo ).

Για επόμενα χρόνια έως και τον σεπτεμβριο του 2017 ειχε ως δάσκαλο τον Adam Adamski (6ο dan), ενώ παράλληλα παρακολουθούσε τα σεμινάρια του suwa masatoshi shihan (7ο dan), μαθητή του shihan igarashi kazoo (7ο dan),

Μέσα σε αυτό το διάστημα του δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσει σεμινάρια και άλλων μεγάλων δασκάλων του Aikido, όπως, Yazuo Kobayashi, shihan, 8th dan Aikikai,shihan Urban Aldenklint, 7th dan Sugawara sensei 7 dan , Mori sensei , Yukimitsu Kobayashi Shihan 7dan , Shihan Cristian Tissier, 8ο Dan Aikido Aikikai, Pascal Guillemin, 6ο Dan Aikikai, Petteri Silenius sensei, shihan, 6th dan Aikikai και άλλους μεγάλους καταξιωμένους sensei και από την Ιαπωνία αλλά και την Ευρώπη .

Τον Μάιο του 2013 ταξιδεύει στην Ιαπωνία για τα 30th Anniversary του δασκάλου του στην Ιαπωνία igarashi kazou 7 Dan kai συμμετέχει στην επίδειξη που γίνεται στην Ιαπωνία 51 All -Japan Aikido Enbutaikai (Demonstration) at Nihon budo –kan και τον Απρίλιο του 2014 πηγαίνει πάλι στην Ιαπωνία καλεσμένος τoυ shihan suwa masatoshi 7 dan να διδάξει στο Aikido camp που διοργανώνει κάθε χρόνο .

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 η σχολή είναι υπό την τεχνική επίβλεψη του Sensei Suwa Masatoshi 7 Dan ο οποιος είναι και επίσημα δάσκαλος μου και τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα . Ο ίδιος είναι υπεύθυνος για τις εξετάσεις Dan για εμένα και τους μαθητές μου.

Σήμερα είναι κάτοχος 4ο Dan Aikido Aikikai , και αναγνωρισμένος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Από το 2004 εχει δημιουργήσει το Αθλητικό Σύλλογο ΑΤΛΑΣ στη Νέα Ιωνία (Aikido zanshin dojo )

Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α. και μέλος την ΕΦΕΟΖΖ.


Στη σχολή λειτουργεί τμήμα Τένσιν Σόντεν Κατόρι Σίντο ΡίουΦωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

AIKIDO ZANSHINAIKIDO ZANSHINAIKIDO ZANSHINAIKIDO ZANSHINAIKIDO ZANSHINAIKIDO ZANSHINAIKIDO ZANSHIN

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κ.Παλαιολόγου 25, Περισσός -Νέα Ιωνία
Τηλέφωνο: 210-2794329
Fax:
Κινητό: 6974 497384
E-mail: info@aikidozanshin.gr
Website: http://aikidozanshin.gr/
Facebook:

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
Challenger custom sportwear
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική