Σοφά λόγια

Το μάθημα είναι απλό, ο μαθητής είναι περίπλοκος.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

KRAV MAGA MALEH

Προφίλ Τέχνης

Το KRAV MAGA MALEH χαρακτηρίζεται από μεθόδους γρήγορης ανταπόκρισης και κινήσεις εξαιρετικής αποτελεσματικότητας. Αυτό το πετυχαίνει κανείς καλύτερα κατανοώντας το ανθρώπινο σώμα και χρησιμοποιώντας τις πιο ενστικτώδεις κινήσεις.


Υπάρχουν 2 βασικές αρχές στο Krav Maga Maleh:

Η πιο φυσική και σύντομη κίνηση είναι η καλύτερη και η σωστή κίνηση.

Ελάχιστη κίνηση εναντίον μέγιστης επίθεσης.


Στο Krav Maga Maleh δίδεται στους μαθητές βασική γνώση και εξάσκηση ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του καθενός, μαθαίνοντας αποτελεσματικές γνώσεις αυτοάμυνας γρήγορα. Όλες οι ηλικίες μπορούν να συμμετέχουν, ενήλικες και παιδιά. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος προηγούμενη γνώση πολεμικών τεχνών και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φυσική κατάσταση για να ξεκινήσει κανείς. Είναι κατάλληλο σχεδόν για όλους. Η εφαρμογή των τεχνικών σε σχέση με άλλα συστήματα πολεμικών τεχνών ή Krav Maga είναι εύκολη και αντιθέτως, γρήγορα κάποιος μπορεί να κατακτήσει ένα αποτελεσματικό επίπεδο.


Διευθυντής παγκοσμίως του Krav Maga Maleh είναι ο κ. Guy Dar, ένας από τους υψηλόβαθμους μαθητές μαύρης ζώνης του κ. Eli Avikzar. Ο κ. Avikzar ήταν ο πρώτος που του δόθηκε μαύρη ζώνη στο Krav Maga από τον ίδιο τον δημιουργό του συστήματος, Imi Lichtenfeld και ο καλύτερος μαθητής του. Σήμερα ο κ. Guy Dar είναι από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που κατέχουν τον βαθμό των 8 Dan στο Krav Maga.


Προφίλ Δασκάλου

Ο Μανώλης Σπανουδάκης ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό από την παιδική ηλικία με διακρίσεις σε διάφορα αθλήματα. Από το 2011 ασχολείται με το Krav Maga και άλλα συστήματα αυτοάμυνας και παραδοσιακών πολεμικών τεχνών. Το 2018 γνωρίζει τον Master Guy Dar, από τους λίγους στον κόσμο που κατέχουν 8 Dan στο Krav Maga, γίνεται μαθητής του και υιοθετεί το στυλ Krav Maga Maleh, ένα από τα πιο παραδοσιακά στυλ Krav Maga στον κόσμο. Σε αυτό είναι εκπαιδευτής και επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 120, Λιμένας Χερσονήσου, Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 28970 22444
Fax:
Κινητό: 6974614500
E-mail: manspan12@gmail.com
Website: https://www.almare.gr/gym.php
Facebook: https://www.facebook.com/adminKMM/?modal=admin_todo_tour

Αναζήτηση

Challenger custom sportwear
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική