Σοφά λόγια

Αν δεν επενδύσουμε πολύ ενέργεια τότε η ήττα δεν θα μας πληγώσει πολύ αλλά ούτε και η νίκη θα μας φανεί συναρπαστική.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣ

Προφίλ Τεχνών

Το Kick Boxing είναι ένα δυναμικό άθλημα και προσφέρει άριστη εκγύμναση ολόκληρου του σώματος. Ενισχύει την εκρηκτικότητα και ευλυγισία του σώματος καθώς αυξάνει την αρμονία και ισορροπία του μθικού συστήματος. Κατάληλο για αποτελεσματική αυτοάμυνα.

Πυγμαχια-Boxing. Κλασσική και η πιο αναγνωρισμένη πολεμική τέχνη. Προσφέρει δύναμη και ταχύτητα ιδιαίτερα στους άνω μύς και πόδια. Βοηθάει πολύ αποτελεσματικά στο αναπνευστικό σύστημα προσδίδοντας υψηλές αντοχές και υψηλά αντανακλαστικά.

Προφίλ Δασκάλων

Προπονητής του συλλόγου και τεχνικός σύμβουλος προγραμμάτων φυσικής κατάστασης επαγγελματιών αθλητών, είναι ο Κωνσταντίνος Τζώτζος. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό στα 13 του χρόνια με ενόργανη γυμναστική. Το ενδιαφέρον του στη συνέχεια κέρδισε η ελεύθερη πάλη. Το 1975 κάνει προπονήσεις στα 1500 m. αποστάσεις ημιαντοχής. Το 1977 δοκιμάζεται και στο ακόντιο. Ωστόσο, το άθλημα που θα τον συνεπάρει και θα κερδίσει την καρδιά του είναι η πυγμαχία, όπου ξεκινά το 1978 και αφοσιώνεται. Το 1983 γνωρίζει τον πρωταθλητή Ελλάδας στο full contact kick boxing και ξεκινά μαζί του προπονήσεις. Το καράτε και το ταεκβοντό τον βοήθησαν σημαντικά στη γνώση της εσωτερικής δύναμης και στη βελτίωση των λακτισμάτων του. Το 1990 ασχολείται με το Wushu. Σήμερα, μετά από μια πετυχημένη και μακρόχρονη πορεία στον αθλητισμό, έχει ιδρύσει και λειτουργεί τον Αθλητικό Σύλλογο ‘’ΚΡΑΤΑΙΟΣ’’, που με την καθοδήγησή του έχει εξελιχθεί σε ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο με πρωτοποριακές μεθόδους προπόνησης για ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.

Προπονήτρια στα προγράμματα φυσικής κατάστασης και υπεύθυνη για την αποθεραπεία των αθλητών είναι η Νατάσα Τζώτζου. Με 25ετή προπονητική πείρα και διπλωματούχος instructor στο stretching. Υπεύθυνη στα προγράμματα φυσικής κατάστασης (cross training) καθώς και για την αποθεραπεία και τις διατάσσεις των αθλητών όλων των τμημάτων.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣΑ.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣΑ.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣΑ.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣΑ.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣΑ.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣΑ.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 17, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 210 9638930
Fax:
Κινητό: 6945 327311
E-mail: info@krataios.gr
Website: http://www.krataios.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%A3-%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%A3%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%9F-300521006643426/

Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
KRAV MAGA PERISTERI
Αθλόπολις
Satori
KRAV MAGA MALEH
Bujinkan Dojo Hellas
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ferrum Gym
JUDO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική