Σοφά λόγια

Το μαλακό και το αδύναμο, δαμάζουν το άκαμπτο και το δυνατο. (Tao Te Chink)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

BRASA HELLAS - IRAKLIS GRIGORIADIS FIGHT TEAM

Προφίλ Τέχνης

Οι απαρχές του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου βρίσκονται στο τζούντο και στην αποστολή ιαπώνων δασκάλων από το δημιουργό του τζούντο στη Βραζιλία προκειμένου να διαδώσουν την τέχνη. Η ονομασία «ζίου ζίτσου» είναι μέρος της ιστορίας αυτής καθώς οι πρώτοι ιάπωνες δάσκαλοι του τζούντο που πήγαν στη Βραζιλία στα τέλη του 19ου αιώνα, χρησιμοποιούσαν ακόμα την ονομασία «ζίου ζίτσου». Η σχέση του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου με το τζούντο, είναι ορατή ακόμα και στον τυχαίο παρατηρητή –αυτό που κάνει τις δύο τέχνες να ξεχωρίζουν είναι η ειδίκευση του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου στις τεχνικές εδάφους, καθώς οι δημιουργοί του κινούνται βάσει της λογικής ότι οι περισσότερες συμπλοκές καταλήγουν στο έδαφος. Η ειδικότητα του bjj λοιπόν, είναι η μεταφορά της μάχης στο έδαφος και το τελείωμα της εκεί , όπου όλες οι υπόλοιπες πολεμικές τέχνες μειονεκτούν. Στο bjj υπάρχουν ρίψεις, λαβές πνιγμών, εξαρθρώσεις, και μόνο τα κτυπήματα εκείνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πραγματικές συνθήκες μάχης.

Στο σύλλογο διδάσκεται και ΜΜΑ.

Προφίλ Δασκάλου

Προπονητής του συλλόγου είναι ο Ηρακλής Γρηγοριάδης. Αθλητής του μαχητικού χώρου, με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στο ενεργητικό του στο Brazilian Jiu Jitsu, MMA και στο Kick Boxing. Προπονητής και αθλητής στο BJJ. ″Αθλητής του εδάφους″ όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος τον εαυτό του. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ εκπρόσωπος της BRASA στην Ελλάδα, από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως στο Brazilian Jiu Jitsu.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

BRASA HELLAS - IRAKLIS GRIGORIADIS FIGHT TEAMBRASA HELLAS - IRAKLIS GRIGORIADIS FIGHT TEAMBRASA HELLAS - IRAKLIS GRIGORIADIS FIGHT TEAMBRASA HELLAS - IRAKLIS GRIGORIADIS FIGHT TEAMBRASA HELLAS - IRAKLIS GRIGORIADIS FIGHT TEAMBRASA HELLAS - IRAKLIS GRIGORIADIS FIGHT TEAMBRASA HELLAS - IRAKLIS GRIGORIADIS FIGHT TEAM

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 86, Χολαργός
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6977 091866
E-mail: iraklisgrigoriadis@hotmail.com
Website:
Facebook: https://m.facebook.com/brasahellas/

Αναζήτηση

ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Olympus
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική