Σοφά λόγια

Δίνε προσοχή στους εχθρούς σου, γιατί είναι οι πρώτοι που σου αποκαλύπτουν τα λάθη σου. (Αντισθένης)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α.Ο. SPARTACUS - ΝEA ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Το σωματείο αθλητικό, μη κερδοσκοπικό με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» με έδρα το Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε με Σκοπό

Α) Η καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος των νέων, και γενικότερα η πνευματική, μορφωτική και πολιτιστική ανύψωση των μελών, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της έδρας του σωματείου.
Β) Η σύσφιξη των σχέσεων και ανάπτυξη δεσμών αγάπης και φιλίας μεταξύ των μελών του σωματείου.
Γ) Η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων μέσω της φυσικής αγωγής και του Αθλητισμού.
Δ) Η μελέτη και προβολή των προβλημάτων αθλητισμού της περιοχής, και η μέριμνα για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών της περιοχής.
Ε) Η καλλιέργεια και η ανάπτυξη των ακόλουθων ολυμπιακών και μη αθλημάτων : ΤΑΕ- ΚΒΟΝ-ΝΤΟ - I.T.F. (Διεθνούς Ομοσπονδίας ΤΑΕ-ΚΒΟΝ-ΝΤΟ], ΤΑΕ-ΚΒΟΝ-ΝΤΟ - W.T.F. (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤΑΕ-ΚΒΟΝ-ΝΤΟ), Άρση Βαρών, Ελεύθερη Πάλη και μη ολυμπιακά αθλήματα πάλης, Πυγμαχία, Παγκράτιο, Χειροσφαίριση.
Z) Αυτοπροστασία – Ο θεμέλιος λίθος για την ασφάλεια του ανθρώπου. Αυτοάμυνα
Μελλοντικά , ο σύλλογος σκοπεύει να αναπτύξει επιπλέον τα αθλήματα της ενόργανης γυμναστικής και της ρυθμικής γυμναστικής.

Προς τους σκοπούς αυτούς το σωματείο ενδεικτικά : -Συμμετέχει στα πρωταθλήματα και αγώνες τοπικής, περιφερειακής και πανελλήνιας κλίμακας, που διοργανώνουν οι αθλητικές ομοσπονδίες και ενώσεις στις οποίες ανήκει. -Συμμετέχει σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις με την έγκριση των αρμόδιων αρχών. Το Σωματείο μας διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό προπόνησης (στόχους, στρώματα, και άλλα εξαρτήματα), για την καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών Το Σωματείο μας συνεργάζεται με καταξιωμένους στον χώρο προπονητές .
Υπεύθυνος του τμήματος Αυτοπροστασία – Αυτοάμυνα είναι ο προπονητής ΛΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ επί 28 έτη υπηρέτησε σε ειδικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Διετέλεσε εκπαιδευτής της Ελληνικής Αστυνομίας και είναι κρατικά πιστοποιημένος σε θέματα Αστυνομικής Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας – Οπλοτεχνικής και Αμυντικής Σκοποβολής. Υπηρέτησε για δύο χρόνια ως ασφάλεια Διπλωματικών Αρχών στο Σουδάν.
Κατά την διάρκεια της θητείας του τιμήθηκε από τον εκάστοτε Υπουργό Δημόσιας Τάξης, δύο φορές με το Μετάλλιο Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας και μία φορά με το Μετάλλιο Αστυνομικού Σταυρού.

Υπεύθυνος του τμήματος ΤΑΕ- ΚΒΟΝ-ΝΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 3 ΝΤΑΝ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ, ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ 1994, 1996
ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ-ΑΘΗΝΑ 1993)
ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ(ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ)
ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

1991-2017 ΝΑΥΤΟΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΥΔΑΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ , ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

1998 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "ΠΑΛΜΟΣ" ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

2012-2014 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΙ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ ΣΤΟ Α.Σ. "ΒΑΑΜ ΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ" ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

1993-1996 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ" ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΡΠΟΝΗΤΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Σαχαριάδης Χρήστος - πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδος -Πανευρωπαϊκός - Παγκόσμιος.Στόχος μιας τέτοιας προσπάθειας είναι να φέρει κοντά τους μικρούς μαθητές στον αθλητισμό, να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία, να τους ευαισθητοποιήσει και να τους κινητοποιήσει στη διαμόρφωση συμπεριφορών και αξιών φιλίας, στην ενίσχυση της κριτικής σκέψης, αυτονομίας και υπευθυνότητας.

Στόχος του αθλήματος είναι η γυμναστική, η αυτοάμυνα και η εκμάθηση τεχνικών, με απαραίτητα στοιχεία συμπεριφοράς την πειθαρχία, το σεβασμό και την κοινωνικότητα. Το άθλημα αυτό συνδυάζει μια ολοκληρωμένη μορφή σωματικής και πνευματικής άσκησης. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής είναι η ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης, η απόκτηση αυτοπεποίθησης, αποφασιστικότητας και αισιοδοξίας.

Σε αυτά τα πλαίσια λαμβάνοντας υπόψη την ευστοχία σας στα παιδιά μέσα από το έργο που προσφέρετε καθημερινά παλεύοντας μέσα από δύσκολες συνθήκες καθημερινότητας τόσο της κοινωνίας μας όσο και των γονέων των παιδιών που απασχολείτε στα σχολεία σας ,
Καθώς επίσης και της δύσκολες συνθήκες διαβίωσης όλων μας μέσα από την οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας .Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α.Ο. SPARTACUS - ΝEA ΠΟΛΙΤΕΙΑΑ.Ο. SPARTACUS - ΝEA ΠΟΛΙΤΕΙΑΑ.Ο. SPARTACUS - ΝEA ΠΟΛΙΤΕΙΑΑ.Ο. SPARTACUS - ΝEA ΠΟΛΙΤΕΙΑΑ.Ο. SPARTACUS - ΝEA ΠΟΛΙΤΕΙΑΑ.Ο. SPARTACUS - ΝEA ΠΟΛΙΤΕΙΑΑ.Ο. SPARTACUS - ΝEA ΠΟΛΙΤΕΙΑΑ.Ο. SPARTACUS - ΝEA ΠΟΛΙΤΕΙΑΑ.Ο. SPARTACUS - ΝEA ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Προέκταση Ολυμπιάδος και Ωκεανού, Ν.Πολιτεία, Έυοσμος
Τηλέφωνο: 2310688811
Fax:
Κινητό: 6937929678
E-mail: spartakusneapolitia@gmail.com
Website:
Facebook: https://www.facebook.com/A.O.Spartacusneapolitia/

Αναζήτηση

Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Olympus
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική