Σοφά λόγια

Ήρωες και δειλοί νιώθουν τον ίδιο φόβο. Οι ήρωες ενεργούν διαφορετικά, αυτό είναι όλο.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ

Προφίλ Τεχνής

Το Shotokan είναι το πιο διαδεδομένο στυλ καράτε. Η εκπαίδευση στο Shotokan χωρίζεται σε 3 βασικά μέρη: kihon (βασικές τεχνικές), kata (φόρμες κινήσεων και τεχνικών), kumite (αγώνας). Η φιλοσοφία του Shotokan Karate μέσα από τη διδασκαλία του Gichin Funakoshi αποτυπώνεται στο εγχειρίδιο «20 Αρχές του Καράτε» το οποίο αποτελεί τα θεμέλια της τέχνης του καράτε, πριν την ίδρυση του Japanese Karate Association. Οι αρχές αυτές αναφέρονται σε έννοιες όπως ταπεινότητα, σεβασμός, φιλευσπλαχνία, υπομονή, ψυχική ηρεμία. Ο Funakoshi πίστευε ακράδαντα πως μέσα από την εξάσκηση στο καράτε και την εστίαση σε αυτές τις αρχές ο karateka μπορεί να βελτιωθεί ως άνθρωπος.

Εκτός το καράτε στη σχολή λειτουργούν και τμήματα pilates και Aerobic και διαθέτει αίθουσα με βάρη για μυϊκή ενδυνάμωση των αθλητών.


Προφίλ Δασκάλου

Ο Βασίλης Ζαμπλάκος ξεκίνησε το καράτε το 1984 στο «Ελλάς καράτε» στην Κέρκυρα. Το 1987 συνέχισε το καράτε με Koei kan και έφτασε μέχρι την καφέ ζώνη, ενώ το 1990 μεταπήδησε στο Wado και έφτασε μέχρι το 2ο Dan ΕΟΕΚ. Από το 2001 ασχολείται με το Shotokan Καράτε στο οποίο σήμερα κατέχει το 4ο Dan ΕΛΟΚ. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας AF STUDIES και κατέχει το δίπλωμα του Personal Fitness Trainer. Είναι, επίσης, διπλωματούχος προπονητής Γ’ κατηγορίας σε Kick boxing και αυτοάμυνα (ΙSDO), καθώς και απόφοιτος της σχολής Εκπαιδευτών της ΕΛΟΚ από το 2016. Σαν αθλητής συμμετείχε σε διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΟΕΚ με διακρίσεις σε Kata και Koumite. Από το 2008 είναι εκπαιδευτής του Α.Σ. Καράτε Αχίλλειων Κέρκυρας.

Ο σύλλογος είναι μέλος της ΕΛΟΚ και αναγνωρισμένος από την ΓΓΑ. Λαμβάνει μέρος σε διασυλλογικά και πανελληνία πρωταθλήματα, καθώς και σε Ευρωπαϊκά και Βαλκανικά tournament με αρκετές επιτυχίες.


Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝΑ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝΑ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝΑ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝΑ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝΑ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: 6ο χλμ. Εθνικής Αχιλλείου (Ποντή), Κέρκυρα
Τηλέφωνο: 26610 56603
Fax:
Κινητό: 6978 625910
E-mail: vzablakos66@gmail.com
Website: http://www.vasiliszablakos.com/
Facebook: https://www.facebook.com/vasilis.zablakos

Αναζήτηση

TCMA
Olympus
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
KRAV MAGA PERISTERI
Αθλόπολις
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
JUDO
Ομοσπονδία Krav Maga
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
KRAV MAGA MALEH
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική