Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

SHITO RYU KARATE ΡOΔΟΣ

Προφίλ Τέχνης

Το Καρατε είναι μια άοπλη παραδοσιακή πολεμική τέχνη της Ιαπωνίας, που χρησιμοποιεί όλα τα μέρη του σώματος με αποτελεσματικότητα σαν ισχυρά όπλα. Είναι μια μορφή αυτοάμυνας με αμυντικές και επιθετικές τεχνικές χεριών και ποδιών, σε μεγάλη ποικιλία συνδυασμών που καταρίπτουν τον αντίπαλο. Το shito ryu karate do είναι ένα από τα τέσσερα αναγνωρισμένα στυλ καράτε και ιδρυτής του είναι ο Kenwa Mabuni. Η εξάσκηση γίνεται κυρίως με την εκτέλεση των κάτα, τα οποία χωρίζονται στα παραδοσιακά κάτα τα οποία διδάχτηκε ο Mabuni από τους δασκάλους του και στα κάτα που δημιούργησε ο ίδιος. Είναι ο πρώτος δάσκαλος Karate που εισήγαγε την έννοια των Bunkai (αναλύσεις) στα κάτα. Το Shito Ryu Karate do έχει τον μεγαλύτερο αριθμό κάτα από οποιοδήποτε άλλο στυλ karate.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είχε την πρώτη του επαφή με το Καράτε το 1981 και το 1990 κατέκτησε την Μαύρη Ζώνη. Αργότερα έρχεται σε επαφή με το Shito ryu Karate do και σε βάθος χρόνου κατακτά το 1ο και το 2ο Dan στο συγκεκριμένο σύστημα. Παράλληλα στην διάρκεια αυτών των χρόνων δημιουργεί σύλλογο όπου και διδάσκει. Επίσης είναι αναγνωρισμένος απο την ΕΛΟΚ και είναι κάτοχος του 2ου Dan. Το 2014 γίνεται μέλος της οικογένειας του Mabuni Shito ryu και του Shitokai Ελλάδος.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

SHITO RYU KARATE ΡOΔΟΣSHITO RYU KARATE ΡOΔΟΣSHITO RYU KARATE ΡOΔΟΣSHITO RYU KARATE ΡOΔΟΣSHITO RYU KARATE ΡOΔΟΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Φάνες, Ρόδος
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6985 944916
E-mail:
Website:
Facebook: https://www.facebook.com/SHITO-RYU-Karate-%CE%A1%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3-690240834349934/

Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική