Σοφά λόγια

Ακούω και ξεχνάω, βλέπω και θυμάμαι, κάνω και καταλαβαίνω. (Ρητό του Ζεν)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ


Προφίλ Τεχνών

Η Ακαδημία Κινέζικων Παραδoσιακών Πολεμικών Τεχνών ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 2012, κατόπιν από απόφαση δυο ανθρώπων, του Στέφου Γιώργου και του Δρόσου Αποστόλη και ύστερα από την στήριξη μιας ομάδας φίλων και συναθλητών να βρουν έναν δικό τους χώρο για να μπορέσουν να εξελιχθούν στον δρόμο των πολεμικών τεχνών αφενός και αφετέρου για να μοιραστούν την γνώση και την εμπειρία τους με όσους άλλους επιθυμούν και θέλουν, με σκοπό την εκμάθηση και την διάδοση των τριών αυθεντικών κινέζικων τεχνών.

1) Το νύχι του αετού (ying jow pai)
2) Tai chi chuan της οικογένειας chen και
3) Wing chun

Πρόκειται για τρεις καθαρά παραδοσιακές και αυθεντικές πολεμικές τέχνες, οι οποίες στοχεύουν στην εκπαίδευση, ενδυνάμωση και όξυνση του σώματος, την καλλιέργεια της προσωπικότητας των αθλουμένων ώστε να γίνουν παραγωγικά και υπεύθυνα μέλη της κοινωνίας και τέλος στην αύξηση της συνειδητότητας και της αντίληψης ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στον ασκούμενο υγεία, ηρεμία και γαλήνη εσωτερική όσο και εξωτερική.

Προφίλ Δασκάλων

Στην σχολή μας διδάσκουν ο Δρόσος Αποστόλης και ο Στέφος Γεώργιος. Μετα από μια μεγάλη πορεία στον δρόμο των πολεμικών τεχνών κατέληξαν στις τρεις προαναφερθείσες τέχνες. Σκοπός των δύο εκπαιδευτών είναι να βοηθήσουν και να περάσουν τις γνώσεις τους, σε όσους ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στο παραδοσιακό κινέζικο τρόπο μάχης καθώς και να εμβαθύνουν στης τρεις τέχνες που διδάσκονται ανάλογα με την επιλογή του καθενός.Επίσης, η σχολή μας είναι επισήμως αναγνωρισμένη από τους δασκάλους που είναι υπεύθυνοι για τη διάδοση των τεχνών στην Ελλάδα και Αγγλία.

1) Γρηγόρη Βασιλάκη ( Ying Jow Pai), www.yingjowpai.gr
2) Γεώργιο Παυλίδη (Tai Chi Chuan) www.chenxiaowang.com , www.choros-space.gr
3) Michael Louison (Wing Chun Kung Fu) www.wingchunart.co.uk

H ακαδημία είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας Wu Shu Kung Fu Ελλάδος και τελεί υπο την αιγίδα της Greek Ying Jo Pai Kung Fu Association www.yingjowpai.gr, μέλους της Leung Shum's Ying Jow Pai Kung Fu Association International , της μεγαλύτερης διεθνούς οργάνωσης πολεμικών τεχνών στον κόσμο για την τέχνη του Eagle Claw Kung Fu , που εδρεύει στην Νέα Υόρκη , υπο την καθοδήγηση του διεθνούς φήμης δασκάλου Leung Shum www.yingjowpai.com
Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ζυγομάλλη 21, Ιωάννινα
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6946283604
E-mail: kungfuioannina@gmail.com
Website: http://www.kungfuioannina.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/kungfuioannina/

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Olympus
AIKIDO DOJO HERAKLION
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική