Σοφά λόγια

Όταν σκέφτεσαι κάτι παρα πολύ πριν το κάνεις, μπορεί να το... ξεκάνεις.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

EBMAS WING TZUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προφίλ Τέχνης

Το EBMAS Wing Tzun είναι ένα εξελιγμένο στυλ μάχης, όπου τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Για να είναι πάντα εφικτή η σωστή και άμεση αντίδραση, δεν υπάρχει μια ασαφής πληθώρα τεχνικών, αλλά χρησιμοποιούνται σε κάθε περίπτωση «τέσσερεις βασικές αρχές » και «τέσσερεις κανόνες δύναμης.»

Το Wing Tzun δεν αποτελείται από προσυμφωνημένους συνδυασμούς ούτε βασίζεται σε χορογραφημένες και προμελετημένες ακολουθίες κινήσεων. Με το Wing Tzun , κάθε κίνησή μας είναι μοναδική και προσαρμόζεται απόλυτα και με φυσικό τρόπο στην εκάστοτε επίθεση. Το Wing Tzun είναι ένα σύγχρονο και ρεαλιστικό στυλ, βασισμένο στην πραγματικότητα. Διδάσκονται αποκλειστικά τεχνικές που να μπορούν να λειτουργήσουν σε μία πραγματική σύγκρουση. Το Wing Tzun σε καθιστά ικανό να μπορείς να αμυνθείς αποτελεσματικά σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι μαθητές εκπαιδεύονται ώστε να αποκτήσουν την ικανότητα να αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα, να προσαρμόζονται στον αντίπαλο, να αμύνονται σε κάθε είδους γροθιές ή λακτίσματα και να ανταποκρίνονται κατάλληλα στην επίθεση του αντιπάλου. Το Wing Tzun μπορεί να προσαρμοστεί ατομικά στον καθένα, αλλά πάντα χωρίς να απομακρύνεται από τις βασικές αρχές του!

Προφίλ Δασκάλου

Ο Κώστας Γανωτής σχολείται ανελλιπώς με τις πολεμικές τέχνες για 23 έτη (από 6 ετών). Έχει προπονηθεί σε πολλά στυλ και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων (Aikido, Brazilian Ju Jitsu, Krav Maga, Shaolin Kung Fu, Okinawa Karate κ.α.).Κατέχει αναγνωρισμένους τίτλους στα παρακάτω:

W.K.F.S. Doce Pares (Basic Instructor 1)
FCS Greece (Level 3)
Tsom Tsom Wing Tzun
Traditional Wing Chun
Ye Sau Kung Fu

Ως έφηβος διακρίθηκε με κύπελλο (2η θέση) στο πρωτάθλημα International Martial Arts Championship, Argos, Greece, 5 Νοεμβρίου 2000 και με ασημένιο μετάλλιο (2η θέση) στο πρωτάθλημα Semi Contact & Forms Θεσσαλονίκης, στις 7 Δεκεμβρίου το 1997.
Έχει υπηρετήσει τη θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός και απολύθηκε με το βαθμό του εφέδρου ανθυπολοχαγού.
Σπούδασε Κοινωνιολογία και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο M. Sc Κοινωνιολογίας, με εξειδίκευση στην Κοινωνιολογία της παρέκκλισης-παραβατικότητας, Κριτική Εγκληματολογία και Αντεγκληματικές Πολιτικές.

Αυτή τη στιγμή διδάσκει στη Θεσσαλονίκη:
EBMAS Wing Tzun σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της EBMAS στην Ελλάδα Dai sihing Βαγγέλη Σταθόπουλο και την επίβλεψη του Grandmaster Emin Boztepe.
FCS Greece υπό την επίβλεψη του Master Μιχάλη Κοσσυβάκη

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

EBMAS WING TZUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗEBMAS WING TZUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗEBMAS WING TZUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗEBMAS WING TZUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗEBMAS WING TZUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗEBMAS WING TZUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Βιζύης 56, Κ. Τούμπα, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6978921024
E-mail:
Website: http://www.ebmas-thess.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ebmasthessaloniki/

Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas
Olympus


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική