Σοφά λόγια

Η σοφία ξεκινάει από την αναζήτηση. (Σωκράτης)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

KING OF THE RING

Προφίλ Τεχνών

Η εξέλιξη της πορείας μας έως σήμερα, μετράει 39 δημιουργικά χρόνια, με πρωτοποριακές ιδέες στο χώρο των πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων. Κεντρικό πρόσωπο που έδωσε σάρκα και οστά στην ιδέα, είναι ο σημερινός πρόεδρος του σωματείου KING OF THE RING και Sifu Χαυτίκης Κωνσταντίνος. Είναι η συνέχεια του ιστορικού σωματείου ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ.Θέλοντας να δώσουμε διάσταση και συνεχόμενη παρουσία στα αθλητικά τεκταινόμενα στο χώρο των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων, παρουσιάζουμε στο ευρύ κοινό με υπερηφάνεια το πλούσιο έργο μας, με αμέτρητες δραστηριότητες και συμμετοχές σε πρωταθλήματα, επιμορφωτικά σεμινάρια. Η εμπειρία μας στη διοργάνωση διασυλλογικών πρωταθλημάτων αλλά και επίλεκτων αγώνων, είναι γεγονός. Σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες όπου ανήκει έκαστο άθλημα διοργανώσαμε και θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αγώνες, σεμινάρια (προπονητικής - διαιτησίας).

Πρωταθλητές με υψηλές επιδόσεις, σπουδαίοι προπονητές με μεράκι και τεχνογνωσία καταθέτουν την ψυχή τους για το σκοπό του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ.

Στην σχολή διδάσκονται: Sanda - K1 Sanda - Qingda - Taolu Μοντέρνο - Taolu Παραδοσιακό - Κ1 Rules - Low Kick - Full Contact - Semi ContactLight Contact - Kick Light - M.M.A. - Grappling - Αυτοάμυνα

Προφίλ Δασκάλων

Χαυτίκης Κωνσταντίνος:Sifu 5th Duan Wu Shu Kung Fu, 4th Dan Kick Boxing (Wako), Silver Glove Savate.
Αναγνωρισμένος προπονητής από την Γ.Γ.Α. στο ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ.Ιδρυτής και Πρόεδρος του σωματείου μας, επίσης Πρόεδρος Κλιμακίου Β. Ελλάδας & Θράκης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ. Βρίσκεται στο χώρο των πολεμικών τεχνών εδώ και 40 συνεχόμενα χρόνια, με αμέτρητες αποστολές, μαθητές σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, από Αυστραλία, Αμερική, Ισραήλ, Αφρική, Ευρώπη.Δημιούργησε αξιοζήλευτες αθλητικές ομάδες, φυτώριο προπονητών, διοργάνωσε με επιτυχία εδώ και τρεις δεκαετίες τουρνουά και πρωταθλήματα και συνεχίζει μέχρι σήμερα, διατηρώντας τη σεμνότητα και την ηρεμία του σαν χαρακτήρας.

Μαρία Παντελίδου: Instructor 4th Duan Wu Shu Kung Fu 3th Dan Kick Boxing (Wako), Silver Glove Savate.
Αναγνωρισμένη προπονήτρια, με πτυχίο από την Γ.Γ.Α. στο ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ.Είναι προπονήτρια του σωματείου μας και μαθήτρια του Χαυτίκη Κωνσταντίνου. Επίσης, Εθνική προπονήτρια κλιμακίου Β. Ελλάδας & Θράκης στο Sanda και διοργανώτρια των αγώνων KING OF THE RING – K1 SANDA.Εδώ και 22 χρόνια, ασχολείται συστηματικά και διδάσκει επίσημα από το 2003. Έχει αναδείξει αθλητές με μεγάλες επιτυχίες σε πρωταθλήματα και διοργανώσεις επίλεκτες, πανελλήνια και μεγάλα τουρνουά.Μέχρι σήμερα, δηλώνει μαθήτρια και συνεχίζει την επιμόρφωση, μέσα από σχολές προπονητών στα αθλήματα που διδάσκει και σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο που πρεσβεύει (διατροφολογία, αθλητική ψυχολογία, τραυματιολογία, προπονητική, κ.α.).

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

KING OF THE RINGKING OF THE RINGKING OF THE RINGKING OF THE RINGKING OF THE RINGKING OF THE RING

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Καυτανζόγλειο στάδιο, αίθουσα 33
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6980 214424
E-mail:
Website: http://www.kingofthering.gr
Facebook: http://www.facebook.com/KINGoftheRINGHellas/

Αναζήτηση

Olympus
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική