Σοφά λόγια

Αν δεν επενδύσουμε πολύ ενέργεια τότε η ήττα δεν θα μας πληγώσει πολύ αλλά ούτε και η νίκη θα μας φανεί συναρπαστική.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Οκινάουα Τε Τάι: Περιλαμβάνει στοιχεία από τα κλασσικά ιαπωνικά καράτε, από το σύγχρονο ζίου ζίτσου και από κάποια ένοπλα στιλ, τόσο της Οκινάουα όσο και της Ιαπωνίας, εξακολουθούν να υπάρχουν και να ενδιαφέρουν αρκετό κόσμο σε όλη την Ελλάδα.

Παγκράτιο: Στην εποχή μας, το άθλημα του παγκρατίου εμφανίζεται ξανά, ανανεωμένο μετά από έρευνες και μελέτες και με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, επίσημα αναγνωρισμένη από το 1996, έχει αναλάβει τη διάδοση του ιστορικού αυτού μαχητικού αθλήματος στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο· αξίζει να σημειωθεί ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Α. αποτελείται από έλληνες, και ότι η επίσημη γλώσσα του αθλήματος είναι η αρχαία ελληνική.

Ζίου-Ζίτσου: Xαρακτηρίζεται από τεχνικές ανατροπών και ακινητοποιήσεων, ενώ περιλαμβάνει και τεχνικές χτυπημάτων . Λόγω της πληρότητας των τεχνικών του,το ζίου ζίτσου, προσφέρεται για όσους ενδιαφέρονται για τη διάσταση της αυτοάμυνας• δεν είναι τυχαίο ότι παραλλαγές του διδάσκονται στα σώματα ασφαλείας και στους στρατούς πολλών χωρών (συχνά χωρίς να ονομάζονται έτσι αλλά με σαφείς καταβολές από τη συγκεκριμένη τέχνη). Παράλληλα, και χάρη στην έντονη αγωνιστική διάσταση, το ζίου ζίτσου, έχει γνωρίσει ιδιαίτερα μεγάλη δημοτικότητα σε όλον τον κόσμο και απευθύνεται σε ασκούμενους όλων των ηλικιών.

Στη σχολή λειτουργεί τμήμα Αυτοάμυνας.

Προφίλ Δασκάλου

Δάσκαλος στον Α.Σ. Νεάπολη Λακωνίας είναι ο Ηλίας Μανωλάκος.Πτυχιούχος προπονητής Παγκρατίου και Ζίου Ζίτσου ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες για πάνω από 25 χρόνια.Κατέχει το 4ο νταν στο Οκινάουα Τε Τάι, το 4ο νταν στο Ζίου Ζίτσου και το 3ο νταν στο Self Defence.


Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣΑ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣΑ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣΑ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣΑ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Νεάπολη Λακωνίας
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6973 244454
E-mail: il.manolakos@yahoo.gr
Website:
Facebook: https://www.facebook.com/karate.jujitsu.7

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
Αθλόπολις
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Challenger custom sportwear
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική