Σοφά λόγια

Όλα όσα έχουν αρχή έχουν και τέλος. Συμφιλιώσου με αυτό και όλα θα πάνε καλά. (Βούδας)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α.Σ. ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΑΘΗΝΑΣ

Προφίλ Τέχνης

Το Tai Chi Chuan είναι μια πολεμική και ενεργειακή τέχνη την οποία μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας, ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας, σωματότυπου, η φυσικής κατάστασης. Βελτιώνει τη σωματική και πνευματική υγεία, ωφελεί και δυναμώνει την πέψη, ηρεμεί το νευρικό σύστημα χαλαρώνοντάς το από τις εντάσεις και χαμηλώνει την υψηλή πίεση. Ηρεμεί το νου, ανοίγει την αναπνοή κάνοντας την πιο βαθιά και ήρεμη, εναρμονίζοντάς τη με την κίνηση του σώματος. Βοηθάει στην αϋπνία. Οι κινήσεις του αργές αλλά δυναμικές επιτρέπουν την καλύτερη οξυγόνωση του αίματος, βελτιώνουν την κυκλοφορία του και έτσι το σώμα προστατεύεται απο συχνές ασθένειες. Βελτιώνει την ισορροπία νου και σώματος, προσφέροντας δύναμη και αντοχή καθώς και άμυνα σωματική και ψυχική.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Γιάννης Ζουμπρούλης ασχολείται με τις κινέζικες πολεμικές τέχνες από το 1992. Σε αυτό το διάστημα έχει ασχοληθεί με Wudang Taijiquan, eagle claw kungfu, Qigong & Yang Taijiquan. Ακολουθεί το σύστημα του Alex Dong από το 2002 και είναι ιδρυτής του Αθλητικού Συλλόγου Τάι Τσι Τσουάν Αθήνας. Έχει τον τίτλο senior instructor για το σύστημα που διδάσκει από τον Master Alex Da De Dong.
H μετάδοση του Τάι Τσι Τσουάν τσουάν (taijiquan) στην οικογένεια Dong (Tung) ξεκινά με τον Dong Ying Jie (1888 – 1961) ο οποίος μαθήτευσε για 20 χρόνια υπό την καθοδήγηση του Yang Chen Fu. O Dong Yin Jie το μετέδωσε στους δυο γιους του Dong Jun Ling και Dong Hu Ling και αυτοί με τη σειρά τους στον Dong Zeng Chen πατέρα του Alex Dong. O Alex Dong άρχισε την εκπαίδευση του σε ηλικία 5 χρόνων. Έχει αναγνωριστεί ως “best Martial spirit” στους εθνικούς αγώνες push hands το 1991 στην Αμερική. Έχει σχολές στην Αμερική, Ευρώπη και Ασία. Επισκέπτεται τη χώρα μας για σεμινάρια κάθε χρόνο.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α.Σ. ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΑΘΗΝΑΣΑ.Σ. ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΑΘΗΝΑΣΑ.Σ. ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΑΘΗΝΑΣΑ.Σ. ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΑΘΗΝΑΣΑ.Σ. ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΑΘΗΝΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Μιχάλη Καραολή 91-93, Νέα Ιωνία, Αττική.
Τηλέφωνο: 210 7648126
Fax:
Κινητό: 6946 993501
E-mail: taichiathens@gmail.com
Website: http://taichiathens.gr
Facebook: https://www.facebook.com/TaiChiChuanAthens

Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
Challenger custom sportwear
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική