Σοφά λόγια

Όταν κάποιος είναι πρόθυμος και ενθουσιώδης, τότε οι θεοί σμίγουν μαζί του. (Αισχύλος)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

MUSHINDOKAN AIKIDO

Προφίλ Τέχνης


Η εκπαίδευση στο Aikido χωρίζεται σε δύο βασικά μέρη: Τις τεχνικές σώματος και τα όπλα.Οι τεχνικές σώματος περιλαμβάνουν συγκεκριμένους βηματισμούς, αντιμετώπιση άοπλων επιθέσεων, λαβές, κλειδώματα, ρίψεις, κύλιση και πτώση από ρίψεις, καθώς και τεχνικές στα γόνατα.Οι τεχνικές όπλων περιλαμβάνουν συγκεκριμένους ασκήσεις με το ξύλινο σπαθί (bokken), το ραβδί (jo) και το (ξύλινο) μαχαίρι. Οι ασκήσεις αυτές περιλαμβάνουν ατομικές ασκήσεις, ασκήσεις που γίνονται σε ζευγάρια, φόρμες από αλληλουχίες κινήσεων, καθώς και τεχνικές αφοπλισμού.

Το Aikido δεν είναι ανταγωνιστική πολεμική τέχνη και δεν έχει αγώνες. Ο βασικός λόγος, κατά τον O' Sensei, είναι το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός δεν αναπτύσσει ακέραιους χαρακτήρες. Αντίθετα, σκοπός του Aikido είναι η βελτίωση του εαυτού και του χαρακτήρα μας μέσω της συνεχούς εξάσκησης, της αυτοπαρατήρησης και της αυτοβελτίωσης. Είναι μια τέχνη που διδάσκει το μυαλό και το σώμα.


Προφίλ Δασκάλου

Η σχολή είναι το ιδρυτικό μέλος της Hellenic Aikido Partnership. Η ομάδα συνεργάζεται με τον shihan Urban Aldenklint, 7th dan Aikikai, μέσω του οποίου συνδέεται με τις σχολές του Yazuo Kobayashi, shihan, 8th dan Aikikai. Επίσης, έχει την υποστήριξη των Kazuo Igarashi shihan, 7th dan Aikikai και Petteri Silenius shihan, 6th dan Aikikai.


Στην σχολή διδάσκει:

Η Αγγελική Μαντά - 4o dan Aikikai, πτυχιούχος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

MUSHINDOKAN AIKIDO MUSHINDOKAN AIKIDO MUSHINDOKAN AIKIDO MUSHINDOKAN AIKIDO MUSHINDOKAN AIKIDO

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Πίνδου 6, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6976 672 725
E-mail: mushindokan@gmail.com
Website: http://www.aikidomushindokan.gr
Facebook: https://www.facebook.com/mushindokan

Αναζήτηση

TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
Challenger custom sportwear
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
AIKIDO DOJO HERAKLION
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική