Σοφά λόγια

Οι σοφοί μαθαίνουν από την αναποδιά, οι ανόητοι την επαναλαμβάνουν.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

COLOSSEUM FIGHTING ARENA ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προφίλ Τεχνών

Κικ Μπόξινγκ: Όπως λέει και η ονομασία του, το κικ μπόξινγκ περιλαμβάνει τεχνικές της κλασσικής πυγμαχίας καθώς και λακτίσματα –το εύρος των χτυπημάτων και των λακτισμάτων καθορίζεται από τους κανόνες της εκάστοτε ομοσπονδίας και της εκάστοτε διοργάνωσης. Τόσο στην εξάσκηση όσο και στους αγώνες, οι αθλητές φορούν προστατευτικό εξοπλισμό και το ζητούμενο είναι,η συγκέντρωση πόντων ή η εξουδετέρωση του αντιπάλου με νοκ-άουτ ή νοκ-ντάουν. Tο κικ μπόξινγκ έχει καταφέρει να βρει τη θέση του στο παγκόσμιο στερέωμα των μαχητικών αθλημάτων και παραμένει ψηλά στην προτίμηση πολλών ασκούμενων.
Σάντα: Τα τελευταία χρόνια, το Σάντα έχει γίνει περισσότερο γνωστό λόγω των πρωταθλημάτων που γίνονται σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα –υπάρχει μάλιστα και καθαρά επαγγελματική εκδοχή που θυμίζει τους αγώνες μεικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ) και ορισμένοι από τους αθλητές αυτών των πρωταθλημάτων έχουν συμμετάσχει σε διοργανώσεις όπως το Κ-1, συχνά με επιτυχία. Οι τεχνικές του θυμίζουν αρκετά αυτές του Κικ Μπόξινγκ, όμως καθώς ένα μέρος του ρεπερτορίου του προέρχεται από την πάλη Τσινά, περιλαμβάνει και ρίψεις, ανατροπές, στραγγαλισμούς και ακινητοποιήσεις –αυτό σημαίνει ότι διαθέτει αρκετά πολυδιάστατη ύλη ώστε να καλύψει τις ανησυχίες όλων όσων ενδιαφέρονται για κάτι «ολοκληρωμένο» και «εφαρμοσμένο»
Στη σχολή λειτουργούν τμήματα Πυγμαχίας, Kettlebell και TRX και παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Σταύρος Στόφυλας είναι ο επικεφαλής εκπαιδευτής του Colosseum Fighting Arena. Ασχολείται με τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα πάνω από 20 χρόνια με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Τον Οκτώβριο του 2006 μάλιστα, συμμετείχε σαν μέλος της ελληνικής ομάδας στο 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Γουσού που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Zhengzhou της Κίνας και ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής και στις δυο κατηγορίες στις οποίες αγωνίστηκε, χαρίζοντας στην Ελλάδα δυο χρυσά μετάλλια. Ο Σταύρος Στόφυλας είναι πτυχιούχος προπονητής της ελληνικής ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου. Στο Colosseum Fighting Arena διδάσκει και ο Κων/νος Βέτιμης, αναγνωρισμένος αθλητής Σάντα και πρωταθλητής Ελλάδας με πολλές επιτυχίες και στο εξωτερικό.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

COLOSSEUM FIGHTING ARENA ΠΕΙΡΑΙΑΣCOLOSSEUM FIGHTING ARENA ΠΕΙΡΑΙΑΣCOLOSSEUM FIGHTING ARENA ΠΕΙΡΑΙΑΣCOLOSSEUM FIGHTING ARENA ΠΕΙΡΑΙΑΣCOLOSSEUM FIGHTING ARENA ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ομηρίδου Σκυλίτση 14, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4221322
Fax:
Κινητό: 6932 567063, 6945 024958
E-mail: stavrosstof@gmail.com
Website: www.piraeuscolosseumfightingarena.com
Facebook: https://www.facebook.com/piraeuscolosseum.arena/timeline

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις
TCMA
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική