Σοφά λόγια

Η σοφία ξεκινάει από την αναζήτηση. (Σωκράτης)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ-ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΡΟΔΟΥ

Προφίλ Τέχνης

Στην πολη της Ροδου σε ειδικα διαμορφωμενο χώρο κατά τα προτυπα των σχολων της "Πηγής του νεαρού Δάσους" προωθείτε η διάδοση του πνεύματος της τέχνης του Σαολίν Κουνγκ Φου ευελπιστώντας να μεταφέρει στους ενδιαφερόμενους φίλους του ένα κομμάτι του απροσμέτρητου βάθους της φιλοσοφίας και της πολεμικής τέχνης των Σαολίν που μετρά πάνω από 15 αιώνες ιστορίας.Η σχολή πολεμικών τεχνών των Σαολίν αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της πολιτιστικής της κληρονομιάς των παραδοσιακών Κινεζικών πολεμικών τεχνών οι οποίες ανθούν στην Κίνα. Το σύστημα που ακολουθούν οι σχολές "Πηγή του Νεαρού Δάσους" είναι καθαρά παραδοσιακό και δεν υπάρχει σύστημα αξιολόγησης (ζώνες, levels κ.λπ). Έτσι, ο ασκούμενος κάνει κάθε φορά το καλύτερο δυνατό για την προσωπική του ανάπτυξη, έχοντας τον προσωπικό του, μοναδικό δρόμο όπως ορίζει η ίδια η φιλοσοφία του Τσαν και του Σαολίν Κουνγκ Φου.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Κανελλόπουλος Ιωάννης είναι ο δάσκαλος της σχολής. Έχει μακροχρόνια πορεία στις πολεμικές τέχνες καθώς από μικρή ηλικία έχει έρθει σε επαφή με το Jiu Jitsu, την πυγμαχία, το Κουνγκ Φου, το Kick-Boxing, το Γουίν Τσουν κ.α. Ασχολείται συστηματικά με τις πολεμικές τέχνες από το 1987 και από το 1995 διατηρεί σχολή πολεμικών τεχνών στην Ρόδο. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού 4ου Degree στο στυλ Wu Shu Kwan kung Fu και 4ου επίπεδου στο Wing Chun Kung Fu. Αν και πάνω από 20 χρόνια δάσκαλος, η συνεχής προσωπική του αναζήτηση για το αυθεντικό Κουνγκ Φου και ιδιαίτερα η αγάπη και ο σεβασμός προς τις πολεμικές τέχνες του ναού Σαολίν τον οδήγησαν στην "Πηγή του Νεαρού Δάσους". Έτσι, από το 2013 εξασκείται στο παραδοσιακό - αυθεντικό Σαολίν Κουνγκ Φου κατευθείαν από τον 34ης γενεάς μάχιμων μοναχών Σαολίν Σι Γιαν Ία (Μιάο Τζιέ).
Ο Ιωάννης Κανελλόπουλος επίσης έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων (Α.Τ.Ε.Ι.) και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ-ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ  ΡΟΔΟΥΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ-ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ  ΡΟΔΟΥΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ-ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ  ΡΟΔΟΥΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ-ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ  ΡΟΔΟΥΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ-ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ  ΡΟΔΟΥΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ-ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ  ΡΟΔΟΥ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αθηνών 3, Ανάληψη, Ρόδος
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6937 143591
E-mail: rodos@shaolin.com.gr
Website:
Facebook: www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%A3%CE%B1%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%BD-%CE%9A%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B3%CE%BA-%CE%A6%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A4%CE%AC%CE%B9-%CE%A4%CF%83%CE%B9-%CE%91%CE%A3-%C

Αναζήτηση

Αθλόπολις
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Olympus
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
KRAV MAGA MALEH
KRAV MAGA PERISTERI
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
TCMA
JUDO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική