Σοφά λόγια

Η δράση κάνει τα λόγια περιττά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥ

Προφίλ Τεχνης

Ο Αθλητικόs - Πολιτιστικός Συλλογος Πολεμικων Τεχνων “ ΖΕΥΣ ” είναι ενας νεοσυστατος Συλλογος οπου ξεκίνησε την λειτουργία του το 2014.Βασικός σκοπός του είναι η σωματικη και ψυχικη αρμονια μέσα από την εξάσκηση των κινέζικων παραδοσιακών πολεμικων τεχνών . Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολεμικων Τεχνων (ΕΟΠΤ )με αριθ.μητρωου 103/2014.

Ο Α.Σ. δραστηριοποιητε στο νησι της Ροδου , στον Αρχαγγελο και στην Πολη της Ροδου .

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΔΟΥ

Διδάσκονται:

1. Wu Shu Kwan Kung Fu
Eνα μιγμα πολεμικης τεχνης όπου έχει σαν βαση παραδοσιακες αοπλες και ενοπλες φορμες (Ταο Λου) kung fu ,Βoxing , Chinise Kick Boxing –Mui Tai.
Μια πολεμικη τεχνη όπου πέρα από την αυτοάμυνα τονιζη την φυσική κατάσταση,την ευλυγισία,την δύναμη την αντοχή.

2. Wing Chun kung
Μια πολεμικη τεχνη όπου οι δυσκολιες και οι αναγκες της εποχης ενωσαν 5 πέντε grandmasters της Κίνας με διαφορετικα συστηματα στο ναό Shil Lim για να διμiουργησουν το μετεπειτα WING CHUN KUNG FU .
Το WING CHUN KUNG FU στηρίζεται στην οικονομία της κίνησης και στις αρχές της μηχανικής του σώματος.Ο νέος εκπαιδευόμενος, είναι σε θέση να προστατέψει τον εαυτό του με έξυπνες και απλές κινήσεις, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τα χέρια και τα πόδια του με άμεση εφαρμόγή στον δρόμο. Κι όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να διαθέτει ιδιαιτερη ευλυγισία ή σωματική δύναμη.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Δάσκαλος Κανελλόπουλος Ιωάννης γεννήθηκε το 1968 και μεγάλωσε μεταξύ της Ρόδου και Καλαμάτας. Έχει μακροχρόνια πορεία στις πολεμικές τέχνες καθώς από μικρή ηλικία έχει έρθει σε επαφή με το Jiu Jitsu, την πυγμαχία, το Κουνγκ Φου, το Kick-Boxing, το Γουίν Τσουν κ.α.Ασχολείται συστηματικά με τις πολεμικές τέχνες από το 1987 και από το 1995 διατηρεί σχολή πολεμικών τεχνών στην Ρόδο. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού 4ου Degree στο στυλ Wu Shu Kwan kung Fu και 4ου επίπεδου ως εκπαιδευτης στο Wing Chun Kung Fu.
Ο Ιωάννης Κανελλόπουλος επίσης έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων (Α.Τ.Ε.Ι.) και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥΑ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥΑ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥΑ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥΑ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥΑ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥΑ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥΑ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥΑ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥΑ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Παλαιά Εθνική Οδός Αρχαγγέλου – Μαλώνα
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6937 143591
E-mail: gkanos133@gmail.com
Website:
Facebook: www.facebook.com/pages/%CE%91-%CE%A3-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%96%CE%95%CE%A5%CE%A3-Zeus/682355578448945

Αναζήτηση

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Olympus
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική