Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

SEI – KI AIKIDO DOJO

Προφίλ Τέχνης

Το Αikido δημιουργήθηκε απο τον Morihei Ueshiba(14/12/1883-26/4/1969) με τον χαρακτηριστικό τίτλο Ο-sensei που σημαίνει μεγάλος δάσκαλος. Από πολύ μικρή ηλικία εξασκούσε τις πολεμικές τέχνες μέχρι που γνώρισε τον βασικό του δάσκαλο Τakeda Sokaku o οποίος ήταν ιδρυτής του daito-ryu aiki-jujutsu. O Ueshiba προπονήθηκε πολύ σκληρά μαζί του τα επόμενα χρόνια και μετά από ένα ταξίδι στην Μογγολία η πολεμική του δεινότητα εκτοξεύτηκε σε συνδυασμέ όμως με την πνευματική του αφύπνιση. Αυτό που έλεγε χαρακτηριστικά είναι οτι το aikido είναι η τέχνη της αγάπης και της εναρμόνισης με το σύμπαν. Αυτή τη στιγμή το aikido είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πολεμικές τέχνες με κύριο χαρακτηριστικό οτι ο ασκούμενος δε χρειάζεται να προσαρμοστεί αυτός στην τέχνη αλλά η ίδια η τέχνη προσαρμόζεται επάνω σε αυτόν. Είναι εξαιρετική άσκηση για όλους ανεξαρτήτως σωματοδομής και φυσικής κατάστασης.

Στη σχολή λειτουργεί τμήμα Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου

Προφίλ Δασκάλου

Στο Sei Ki dojo υπεύθυνος εκπαιδευτής ειναι ο Κώστας Γλούφτσιος. Γεννήθηκε στην Κυψέλη το 1976 και άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες το 1995 και συγκεκριμένα το judo.Το 1996 ξεκίνησε να ασχολείται με το aikido στη σχολή του Γιώργου Κουλιόπουλου όπου έμεινε 6 χρόνια. Οι δάσκαλοι του εκείνη την περίοδο ηταν ο Κώστας Γιαννάς, Αντώνης Φανουράκης, Χρήστος Κουτελιέρης και κυρίως ο Αdam Αdamski που είναι και ο τεχνικός σύμβουλος της σχολής σήμερα.Το 2006 μαθήτευσε στην ακαδημία ics(international combat systems) άοπλη και ένοπλη μάχη ισραηλινών και φιλιπινέζικων συστημάτων. Το 2008 άρχισε να ασχολείται με την τέχνη και του wing chun gung fu.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

SEI – KI AIKIDO DOJO SEI – KI AIKIDO DOJO

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Καυκάσου 151, Κυψέλη
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6945907896
E-mail: kglouftsios@yahoo.gr
Website: http://www.seikidojo.gr
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sei-ki-dojo/539600529394720

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Challenger custom sportwear
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική