Σοφά λόγια

Η ικανότητα να χαλαρώνουμε αντικατοπτρίζει την προθυμία μας να εμπιστευόμαστε.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

ΑΚΑΔΗΜΙΑ GREEK MARTIAL ARTS

Προφίλ Τέχνης

Ο κορμός του προγράμματος εκπαίδευσης της ακαδημίας Greek Martial Arts βασίζεται στην πολεμική τέχνη και φιλοσοφία του Hwal Moo Do (H.M.D.) ιδρυτής της οποίας είναι ο Grandmaster Lee kun Hwa. Παράλληλα λειτουργούν τάξεις Taekwondo, Kick boxing, M.M.A., παιδικό τμήμα και πολλά άλλα.Η Ακαδημία Greek Martial Arts αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής φροντίζοντας να εκσυγχρονίσει τις τακτικές και τις μεθόδους αυτοάμυνας και διαχείρισης κρίσεων δημιουργώντας εξειδικευμένα και πρακτικά προγράμματα αυτοάμυνας για την απλή γυναικά (Woman Self Defense) προγράμματα αμυντικής τακτικής (Defense tactics) απευθυνόμενα σε άτομα που δουλεύουν σε υπηρεσίες ασφαλείας καθώς και προγράμματα Home Protection.Η σχολή πολεμικών τεχνών του Master Αλεξάκη Γεράσιμου λειτουργεί στο νησί της Κέρκυρας για 25 χρόνια και είναι γνωστή ως μία από τις καλύτερες σχολές πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα με εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης, φιλικό προς την οικογένεια περιβάλλον και εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Προφίλ Δασκάλου
Ο Master Instructor Αλεξάκης Γεράσιμος διαθέτει 30ετη εμπειρία στο χώρο των πολεμικών τεχνών είναι κάτοχος 7 DAN στο Hwal Moo Do και είναι ο υπεύθυνος αρχιεκπαιδευτής για την Ελλάδα. Παράλληλα είναι κάτοχος 3 DAN στο Tang Soo Do, 2 DAN στο Tae Kwon Do και είναι ομοσπονδιακός προπονητής Ελλάδος στο Kick Boxing στα Low Kick. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος 1989-1990 στο Tang Soo Do και ηγετικό μέλος της εθνικής ομάδας Tang Soo Do που κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1992. Ο Master Instructor Αλεξάκης Γεράσιμος για περισσότερο από 10 χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής ομάδας στο εξωτερικό αναδεικνύοντας το ταλέντο πολλών Ελλήνων πρωταθλητών. Υπήρξε προπονητής της χρυσής εθνικής ομάδας του 2005 η οποία κατέκτησε 7 χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick-boxing που έγινε στην Κύπρο. Στο πλευρό του έχουν εκπαιδευτεί δεκάδες Έλληνες πρωταθλητές ανάμεσα τους οποίους συγκαταλέγονται ο Άγγελος Αλεξάκης και ο Γκερέκος Χριστόδουλος οι οποίοι είναι κάτοχοι της Πανευρωπαϊκής Ζώνης του World Profi Kickboxing Association.Ο Master Instructor Αλεξάκης Γεράσιμος χαίρει διεθνούς αναγνώρισης και καταξίωσης στο χώρο των πολεμικών τεχνών. αποτελεί άνθρωπο με ανήσυχο πνεύμα ο οποίος ανανεώνει και εμπλουτίζει τις γνώσεις του διαρκώς με  την συνεχή  παρακολούθηση σεμιναρίων και προπονητικών καμπ υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Grandmaster Lee Kun Hwa (10 DAN).

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

ΑΚΑΔΗΜΙΑ GREEK MARTIAL ARTSΑΚΑΔΗΜΙΑ GREEK MARTIAL ARTSΑΚΑΔΗΜΙΑ GREEK MARTIAL ARTSΑΚΑΔΗΜΙΑ GREEK MARTIAL ARTSΑΚΑΔΗΜΙΑ GREEK MARTIAL ARTS

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αλεπού Μάμαλοι, Κέρκυρα
Τηλέφωνο: 26610 23581
Fax:
Κινητό: 694 4845 333
E-mail: greekmartialarts@gmail.com
Website: http://www.greek-martial-arts.gr
Facebook: https://www.facebook.com/GreekMartialArts

Αναζήτηση

Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική