Σοφά λόγια

Δεν έχουμε φίλους, δεν έχουμε εχθρούς, έχουμε μόνο δασκάλους.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΆΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ

Προφίλ Τέχνης

Στον Αθλητικό Όμιλο Άθληση και Ζωή οι ιαπωνικές πολεμικές τέχνες κατανοούνται και εξασκούνται μέσα στο παραδοσιακό πλαίσιο της Kuniba-Kai International, οργάνωσης η οποία έχει ως ιδρυτή τον SOKE ΚΟΖΟ KUNIBA γιο του SOKE SOGO KUNIBA (1935 – 1992) και συνεχιστή της τέχνης MOTOBU HA SHITO RYU .Στον Όμιλο με σεβασμό προς τον ιδρυτή και την κληρονομιά που και εκείνος έλαβε από τους παλαιούς δασκάλους της Οκινάουα διδάσκονται Motobu-Ha Shito-Ryu Karate-Do, Kuniba-Ryu Kobudo, Kuniba-Ryu Iaido και Kuniba-Ryu Goshin-Do(Αυτοάμυνα ).Ο σκοπός του Ομίλου είναι η σωματική ενδυνάμωση των μελών του και η ψυχική ισορροπία τους ,σε μια εποχή δύσκολή όπως αυτή που διανύουμε. Με το σκεπτικό του αρχαιοελληνικού ρητού «νους υγιείς εν σώματι υγιεί» έχει ενταχθεί σαν τμήμα με ξεχωριστές ώρες στον Όμιλό και η πολεμική τέχνη του Παγκρατίου και του παραδοσιακού Ζίου Ζίτσου.

Προφίλ Δασκάλου

Ο δάσκαλός στον Αθλητικό Όμιλο Άθληση και Ζωή είναι ο Μιχάλης Ηλιάκης. Με πολλές πανελλήνιες και διεθνής διακρίσεις και σεμινάρια με αξιόλογους δασκάλους του χώρου στο ιστορικό του , προσπαθεί και μεταδίδει στους μαθητές του, μικρούς και μεγάλους, τη γνώση και τη δύναμη των πολεμικών τεχνών που γνωρίζει, για να πορευθούν με αυτοπεποίθηση στη καθημερινή ζωή. Είναι κάτοχος 6ου νταν από τη Motobu Ha, Kuniba Kai shito-ryu (Shihan) και αναγνωρισμένος προπονητής από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Παγκράτιο και Ζίου Ζίτσου. Επίσης είναι τεχνικός υπεύθυνος στην ομοσπονδία του ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ στο Παραδοσιακό κομμάτι ΟΠΛΑ (KOBUDO-IAIDO) και στην παραδοσιακή Αυτοάμυνα.


Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΆΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΆΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΆΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΆΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΆΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΆΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΆΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΆΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Μονής Δαμαστας 1, Περιστέρι
Τηλέφωνο: 2105738174
Fax:
Κινητό: 6944597219
E-mail: fitnes.life@yahoo.gr
Website:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/109330209089878/?hc_location=stream

Αναζήτηση

Αθλόπολις
Ομοσπονδία Krav Maga
KRAV MAGA MALEH
Ferrum Gym
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
KRAV MAGA PERISTERI
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
JUDO
Satori
Olympus
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική