ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ

Κραβ Μαγκά

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης:

Το Κραβ Μαγκά (Μάχη Επαφής) είναι το πιο αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας που υπάρχει σήμερα. Είναι εύκολο στην εκμάθηση του και προσιτό στον καθένα που θέλει να διδαχθεί τεχνικές αυτοάμυνας με σκοπό να προστατεύει τον εαυτό του και τους αγαπημένους του.

Τεχνικές που διδάσκονται στο Κραβ Μαγκά:
• Αποτροπή, αποφυγή, διαφυγή και υπεκφυγή.
• Ρίψεις και ανατροπές προς όλες τις κατευθύνσεις και γωνίες.
• Επιθέσεις και αντεπιθέσεις που εκτελούνται από όλες τις θέσεις και τις στάσεις, με όλους τους ρυθμούς και προς όλους τους στόχους, αποστάσεις, μήκη, ύψη, γωνίες και κατευθύνσεις.
• Χρήση όλων των κοινών αντικειμένων για λόγους άμυνας.
• Υπεράσπιση από όλες τις άοπλες επιθέσεις: γροθιές, λακτίσματα και κάθε είδους χτυπήματα. Διαφυγές από όλων των ειδών τις λαβές και τα κλειδώματα.
• Υπεράσπιση από όλες τις ένοπλες επιθέσεις και απειλές από μαχαίρι και κοφτερά αντικείμενα, ραβδιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, καθώς και όλα τα πυροβόλα όπλα.
• Χειρισμός και αντιμετώπιση των παραπάνω επιθέσεων, όταν προέρχονται από όλες τις πιθανές κατευθύνσεις και μέρη.
• Φυσικός και νοητικός έλεγχος και αφοπλισμός.

Κραβ Μαγκά για παιδιά:
Το Κραβ Μαγκά για παιδιά παρέχει πραγματικές λύσεις και βοηθά τα παιδιά να είναι δυνατά, γεμάτα αυτοπεποίθηση και αγάπη για τη ζωή. Το παιδί αποκτάει μεθοδικά και με διασκεδαστικό τρόπο, την ικανότητα να προστατεύει τον εαυτό του από κινδύνους που προέρχονται από το περιβάλλον του ή από ενήλικες οι οποίοι απειλούν την ασφάλεια και τη ζωή του αλλά και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ενδοσχολικές απειλές, επιθέσεις ή καυγάδες με συμμαθητές ή άλλα παιδιά (Bullying).

Προφίλ Εκπαιδευτή:
Βερβερίδης Νίκος: καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής Τζούντο Α΄ κατηγορίας. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στο Κραβ Μαγκά (επίπεδο G5) από το 2006 όπου και πήρε το δίπλωμα με τον από τον Αβι Μογιάλ με το πέρας της πρώτης σχολής προπονητών Κραβ Μαγκά που έγινε στην Ελλάδα!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι