Επιτυχίες του Human Chess στο πρωτάθλημα Greece National Pro Jiu-Jitsu

εικόνα άρθρου
Σημαντική διάκριση για το σύλλογο πολεμικών τεχνών Human Chess στο πρωτάθλημα Greece National Pro Jiu-Jitsu, τους προκριματικούς αγώνες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Abu Dhabi World BJJ Pro, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής και προπονητής του συλλόγου μας Ιωάννης Αλεξανδράκης, κατέκτησε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στη μώβ ζώνη στη κατηγορία -77 κιλών μετά από 2 αγώνες, όλοι νικηφόροι με υποταγή. Κατέκτησε επίσης τη 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο και 1ος ανάμεσα στους Έλληνες) στην Open κατηγορία (ανεξαρτήτων κιλών), μετά από 3 νίκες με υποταγή έναντι των αντιπάλων του. Επιπλέον, μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν και οι αθλητές Πετρόπουλος Δημήτρης , Λέκκας Στράτος, Λεωνίδας Παυλάκος, και οι αθλητές από το Ρέθυμνο Vladislav Khirkovskiy, Γιώργος Μαριανάκης, Νικος Τσιφούτης, Γιάννης Μενιουδάκης (σε λευκές και μπλε ζώνες).

Μετά από πολύ προσπάθεια και αφοσίωση σε αυτό που αγαπάμε είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε και παίρνουμε μέρος σε μεγάλου επιπέδου διοργανώσεις, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό και την προσπάθεια που γίνεται στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Οι συμμετοχές αυτές δίνουν κίνητρο στους μικρούς μαθητές της σχολή μας, στο τμήμα ανηλίκων που διοργανώνει η σχολή μας και προετοιμάζει τους πρωταθλητές του μέλλοντος.

Τέλος, το Δ.Σ. Του Human Chess ευχαριστεί θερμά όλους τους ασκούμενους που πήραν μέρος στην προετοιμασία των αθλητών, τους γονείς, τα Μ.Μ.Ε. τους χορηγούς ANEK LINES, Fighters Clothing Hellas - MMAteam.gr, το χώρο Cross Training Xposed και όλους τους αρωγούς που στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου. Σχετικά με το σύλλογο πολεμικών τεχνών Human Chess - www.humanchess.gr Ο Σύλλογος Human Chess είναι από τις μεγαλύτερες και πιο ενεργές σχολές Brazilian Jiu Jitsu στην Κρήτη και είναι μέλος της παγκόσμιας ομάδας Brazilian Jiu Jitsu Checkmat από το 2012. Στο χώρο του Human Chess (Επόν 20, Ηράκλειο Κρήτης) πραγματοποιούνται καθημερινά BJJ προπονήσεις με επιπλέον παιδικά τμήματα BJJ, Capoeira και FCS Kali.

Επιστολή του συλλόγου στον Οδηγό
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι