Τιμήθηκε το Solar Karate στη Κέρκυρα

εικόνα άρθρου
Το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Ιόνιο Ακαδημία μια τιμητική εκδήλωση από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον Ολυμπιονίκη μας Σπύρο Γιαννιώτη καθώς και όλους τους Kερκυραίους διακριθέντες αθλητές.

Ανάμεσα σε όλους τους αθλητές από όλα τα αθλήματα, είχαμε την τύχη να βραβευτούν και οκτώ αθλητές τους συλλόγου μας, όλοι με πανελλήνιες και διασυλλογικές διακρίσεις. Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που το άθλημα του καράτε βρίσκει τον χώρο του και περιλαμβάνεται σε τέτοιες εκδηλώσεις, καθότι το 2020 θα βρίσκεται και στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκυο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη για την ηθική αυτή επιβράβευση, όλους τους τοπικούς άρχοντες και πάνω από όλα τον Ολυμπιονίκη μας, που με την στάση του και τον τρόπο ζωής υπενθυμίζει σε όλους μας τί σημαίνει αθλητισμός: Ταπεινότητα, ήθος ,πείσμα ,ευ αγωνίζεσθε και πάνω από όλα δύναμη ψυχής.

Κλείνοντας ευελπιστούμε τέτοιες εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός καθώς τέτοια γεγονότα λειτουργούν καταλυτικά στον ψυχισμό των αθλητών. Ραντεβού λοιπόν την επόμενη φορά. Τέλος καλή επιτυχία στους αθλητές μας που αγωνίζονται τόσο στο Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων ,όσο και στις 20 Νοέμβρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εγχρώμων και μαύρων ζωνών στην Αθήνα.


Από επιστολή του συλλόγου στον Οδηγό
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι