Σεμινάρια εκπαιδευτών κινεζικής πάλης(Shuai Jiao)

εικόνα άρθρου
H Πανελλήνια Ένωση Κινέζικης Πάλης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια εκπαιδευτών Shuai Jiao που θα διοργανώσει το 2016-17. Τα σεμινάρια από το 1ο μέχρι το 3ο επίπεδο καλύπτουν την απαραίτητη ύλη που χρειάζεται κάποιος για να γίνει εκπαιδευτής της Guang Wu Shuai Jiao Association.

Η ύλη θα διδαχθεί στη διάρκεια 3 χρόνων σε δώδεκα 4ωρα σεμινάρια. Ενδιάμεσα και καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου θα γίνονται συναντήσεις για επανάληψη της ύλης και για σπάρινγκ. Στο τέλος κάθε επιπέδου οι συμμετέχοντες θα εξετάζονται, παρόντος του δάσκαλο Liu Zu Guang, για την επάρκεια κατανόησης της ύλης και την ικανότητα εκτέλεσης της, ώστε να επιβραβευτούν με το αντίστοιχο δίπλωμα. Δεν υπάρχουν απλές ή εύκολες τεχνικές στο Shuai Jiao. Η ικανότητα εξαρτάται από την προπόνηση και το βάθος κατανόησης της τέχνης. Προσοχή θα δοθεί στην θεωρία, τις αρχές, την μέθοδο προπόνησης και τις τεχνικές απαιτήσεις. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ικανούς εκπαιδευτές με τις απαραίτητες γνώσεις για να ξεκινήσουν προπονητικά προγράμματα στους συλλόγους τους.

Το Shuai Jiao απαιτεί σκληρή δουλειά και είναι η πεμπτουσία του Κινέζικου Γουσού. Ανεξάρτητα από τα στυλ εσωτερικά ή εξωτερικά, Νότια ή Βόρεια, μοντέρνα ή παραδοσιακά, το shuai Jiao είναι πραγματικό kung fu και η εξάσκησή του μπορεί να προσφέρει πολλά σε όσους ασχολούνται με τις μαχητικές τέχνες. Για όσους ασχολούνται με το Sanda η παράλληλη εξάσκηση στο Shuai Jiao θα δώσει ώθηση στην κατανόηση και εφαρμογή των τεχνικών ρίψεων αλλά και μια εναλλακτική προοπτική προπόνησης υψηλής έντασης χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού από τα χτυπήματα. Είναι επίσης το Shuai Jiao ιδανικό για να εισάγει αρχάριους μαθητές σε αγώνες επαφής πριν ξεκινήσουν τους αγώνες Sanda.

Την χρονιά 2016-2017, παράλληλα με τον δεύτερο κύκλο σεμιναρίων για τους εκπαιδευτές που συμμετείχαν πέρυσι στον πρώτο κύκλο, στοχεύουμε στην δημιουργία και δεύτερου γκρουπ που θα παρακολουθήσει τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε τα μέλη της Ένωσης και να δημιουργήσουμε πυρήνες εξάσκησης της Κινέζικης πάλης σε όσο δυνατόν περισσότερους συλλόγους. Θα θέλαμε μέσα στην επόμενη τριετία να ξεκινήσουμε και να καθιερώσουμε αγώνες Shuai Jiao παράλληλα με τα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα Sanda. Στο γκρουπ αυτό εκτός από εκπαιδευτές και βοηθούς εκπαιδευτών μπορούν να συμμετέχουν και αθλητές-ριες του Sanda με κάποια χρόνια εμπειρίας στο άθλημα που έχουν σαν στόχο κάποια στιγμή να διδάξουν το άθλημα τους αλλά και προχωρημένοι αθλητές του Γουσού που θα ήθελαν να διδαχθούν την Κινέζικη πάλη.

Ελάτε να κάνουμε μαζί γνωστό το άθλημα του Shuai Jiao στην Ελλάδα. Στα σεμινάρια θα διδάξουν οι εκπαιδευτές της Guang Wu Association: Δουκας Δημήτρης, Δερβέντης Παναγιώτης, Sonny Mannon και Liu Zu Guang. Εισαγωγή στους κανονισμούς από τον διεθνή κριτή Διβάνη Γιώργο.

Το πρώτο σεμινάριο θα γίνει το Σ/Κ, 5 και 6 Νοέμβρη 12-5μμ. Το δεύτερο σεμινάριο θα γίνει τον Φεβρουάριο.(η ημερομηνία θα συν αποφασιστεί αφού ενημερωθούμε από την Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. για το πρόγραμμα της)

Δούκας Δημήτρης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κινέζικης πάλης

Υ.Σ. Για να δηλώσετε συμμετοχή και για να ενημερωθείτε για το κόστος των σεμιναρίων επικοινωνήστε στα παρακάτω email ή τηλέφωνα: Δούκας Δημήτρης doukasd7@gmail.com / tel. 6945 41 8984 Δερβέντης Παναγιώτης yingshou@eagleclaw.gr / tel.6976 27 9039.
Αν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 20 θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι