Σοφά λόγια

Η δράση κάνει τα λόγια περιττά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάρια και καμπ με τον Ρέι Ντιονάλντο

Σεμινάρια και καμπ με τον Ρέι ΝτιονάλντοΑγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και μέλη του FCS,
Για 7 φορά τα τελευταία 8 χρόνια ο ιδρυτής του Filipino Combat Systems, Tuhon Ray Dionaldo, επισκέπτεται την Ελλάδα καλεσμένος από την αντιπροσωπεία της τέχνης στην χώρα, την ομάδα Fcs Kali Hellas.

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο ετήσιο FCS Mediterranean Gathering που θα λαβει χώρα στην Αθήνα (25-27 Νοεμβρίου).

Πριν το gathering θα λάβει χώρα το FCS Intensive Training Camp υπό τις οδηγίες του Tuhon Ray Dionaldo. To camp θα πραγματοποιηθεί στις εστίες εκπαίδευσης των μελών του FCS Kali Hellas, Κατσιάρα Δημήτρη & Γιώργου Μαρμαρά(Νέα Ιονία), Χριστόφορου Χριστοδούλου (Αγ. Ι. Ρέντη), Φωτακάκη Θάνου(Νέα Ερυθραία) και Ανδρέα Προβελέγγιου(Κυψέλη).

Το camp θα διαρκέσει 4 ημέρες (22-25 Νοεμβρίου). Κάθε ημέρα εκπαίδευσης θα καλύψει ένα ξεχωριστό κομμάτι του συστήματος. Πιο συγκεκριμένα θα καλυφθούν τμήματα στην ύλη του μαχαιριού, ραβδιού, άοπλη μάχη καθώς και τμήματα υποσυστημάτων. Οι θέσεις συμμετοχής για το camp είναι περιορισμένες(25) και η προεγγραφή απαραίτητη. Για τους ενδιαφερόμενους για το camp επικοινωνήστε στο Email της ομάδας: contact@fcskali.gr

Το 7ο FCS Mediterranean Gathering (25-27 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Διασχολικού Γυμναστηρίου, Επαμεινώνδα 27 -Γλυφάδα. Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου (10:00-13:00) θα γίνουν οι εξετάσεις αναβάθμισης επιπέδων ενώ το ανοιχτό σεμινάριο με τον ιδρυτή θα πραγματοποιηθεί 16:00-20:00 το απόγευμα.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 11:00-14:00 θα διεξαχθεί το ανοιχτό σεμινάριο με τον Tuhon Dionaldo και στις 14.30 θα ξεκινήσει το 6ο Hellenic Bladesport Tournament με 5 κατηγορίες:
Μικρό μαχαίρι- Μεγάλο μαχαίρι-Μονό Μαχαίρι Killshots-Μονό Ραβδί (Point Fighting)- Μονό Ραβδί(Full Contact)

Η μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευτεί κανείς στο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Filipino Combat Systems ,με έναν διεθνώς καταξιωμένο εκπαιδευτή, όπως ο Tuhon Ray Dionaldo, είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Θα ήταν χαρά και τιμή μου να συμμετάσχετε στο επερχόμενο συνέδριο που διοργανώνει η ομάδα του Fcs Kali Hellas στην χώρα μας.

Με σεβασμό και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

FCS KALI HELLAS.

Επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες:
contact@fcskali.gr


Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
TCMA
Challenger custom sportwear
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική