Σοφά λόγια

Όταν σκέφτεσαι κάτι παρα πολύ πριν το κάνεις, μπορεί να το... ξεκάνεις.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε η Ανοιχτή Ημέρα Επιδείξεων Τάι Τσι

Ολοκληρώθηκε η Ανοιχτή Ημέρα Επιδείξεων Τάι ΤσιΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ανοιχτή Ημέρα Επιδείξεων Τάι Τσι την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στην Αργυρούπολη.

Στα πλαίσια της 2ης Διεθνούς Συνάντησης του Taiji Jing Xiu Tang Union που έγινε φέτος στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκαν ανοιχτές επιδείξεις Τάι Τσι και εκδηλώσεις πολιτιστικής ανταλλαγής μεταξύ Ελλάδας-Κίνας.

Στις επιδείξεις συμμετείχαν Δάσκαλοι και μαθητές του Jing Xiu Tang από 4 χώρες (Κίνα, Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία).

Ιδιαίτερη τιμή για τη χώρα μας ήταν η παρουσία του Δασκάλου Zhou Zhongfu, Ιδρυτή του Jing Xiu Tang, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα δάσκαλο με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο Τάι Τσι, πρωταθλητή στα Taolu και στα Pushing Hands στην Σανγκάη και γνήσιο συνεχιστή της παράδοσης του Γου στυλ Τάι Τσι Τσουάν από τη γενεαλογική γραμμή του φημισμένου Ma Yueliang.

Μαζί του οι Li Yawen, Δ.Τσολακίδης, R.Carretti, M.Chan και μαθητές από την Κίνα, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Αγγλία παρουσίασαν Φόρμες και Pushing Hands από το Γου στυλ Τάι Τσι Τσουάν και όχι μόνο.
Ξεχώρισε η Φόρμα του Σπαθιού για δύο άτομα, τα Pushing Hands και η Φόρμα της Βεντάλιας η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά εκτός Κίνας.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε, επίσης, η Φόρμα της Λόγχης και η Γρήγορη Φόρμα του Γου στυλ Τάι Τσι Τσουάν.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δρώμενα πολιτιστικής ανταλλαγής μεταξύ Ελλάδας-Κίνας.

Η παραδοσιακή Τελετή του Τσαγιού και η Κινεζική Καλλιγραφία γοήτευσαν τους παρευρισκόμενους και έδωσαν ένα μοναδικό χρώμα από Ανατολή.

Οι Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί αντίστοιχα, παρέσυραν τους φιλοξενούμενους από την Κίνα, οι οποίοι έσπευσαν να πιαστούν σε κύκλο και να ακολουθήσουν τα βήματα με ενθουσιασμό!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Κινεζικής Πρεσβείας, Κος Zhang Zhan, ο οποίος στον εναρκτήριο λόγο του εξήρε τη σημασία της εκδήλωσης και έδωσε συγχαρητήρια στον Δημήτρη Τσολακίδη και το Flow Taiji Center για τη διοργάνωση, ο Πρόεδρος του Κλιμακίου Β. Ελλάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ-Φου, Κος Κωνσταντίνος Χαυτίκης, η Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Ελλάδας-Κίνας, Κα Αντωνία Τρουμπούκη και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Αργυρούπολης, Κος Γιώργος Καλιντέρης.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στις ιστοσελίδες:
www.jingxiutang.eu
www.facebook.com/jxtunion
www.facebook.com/flowtaiji

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
AIKIDO DOJO HERAKLION
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική