Σοφά λόγια

Δίνε προσοχή στους εχθρούς σου, γιατί είναι οι πρώτοι που σου αποκαλύπτουν τα λάθη σου. (Αντισθένης)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

A.Σ. Τίτορμος: Εξάσκηση στη φύση

A.Σ. Τίτορμος: Εξάσκηση στη φύσηΜια ξεχωριστή Κυριακή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο Κτήμα Πιθάρι, στη Λίμνη Τριχωνίδα, στις 12 Ιουνίου 2016. Δίπλα στην λίμνη, πάνω στο γρασίδι, υπό τους ήχους της μουσικής το Γυμναστήριο EuroGym Gianniotis και ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ παρουσίασαν τα τμήματα YOGA-PLATES-ZUMBA και TAE KWON DO αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τις επιδείξεις των τμημάτων TAEKWONDO το οποίο περιλάμβανε αγωνιστικές τεχνικές, λακτίσματα, ασκήσεις αυτοάμυνας και θεαματικές θραύσεις ξύλων από τους μικρούς και μεγάλους αθλητές - πρωταθλητές του συλλόγου μας υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση του προπονητή Καθ. Φυσικής Αγωγής Γιαννιώτη Χρήστου.

Τα τμήματα YOGA-PILATES και ZUMBA παρουσίασαν το πρόγραμμα τους με τις Τζένη και Ελένη και στην συνέχεια ακολούθησε μάθημα YOGA και χορευτικά ZUMBA με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων από το κοινό, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την άσκηση σε ένα ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον.

Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρεβρέθηκαν, χειροκρότησαν και υποστήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια των EUROGYM και ΤΙΤΟΡΜΟΣ για άσκηση στη φύση.


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική