Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Μεγάλη Επίδειξη Πολεμικών Τεχνών

Μεγάλη Επίδειξη Πολεμικών Τεχνών

Ο Παγκρήτιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών www.polemikes-tehnes.gr με την υποστήριξη της ΔΟΠΑ – ΦΜΑΗ του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνει Μεγάλη Επίδειξη Πολεμικών Τεχνών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2011, και ώρα 18:00, στο κλειστο γυμναστηριο Λίντο Ηρακλείου (περιοχή Παγκρήτιου Σταδίου).

Ο οδηγός δημιουργήθηκε με στόχο να προβάλει τις πολεμικές τέχνες και τις σχολές που τις αντιπροσωπεύουν στην Κρήτη και να αποτελέσει μία πύλη για τον υποψήφιο μαθητή πολεμικών τεχνών, βοηθώντας τον να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για να επιλέξει ορθά την πολεμική τέχνη που του ταιριάζει.

Ταυτόχρονα όμως, ο οδηγός εξυπηρετεί έναν βαθύτερο σκοπό. Στην ομάδα μας είναι κοινή πεποίθηση ότι οι πολεμικές τέχνες, όταν γίνονται με τον σωστό τρόπο, προάγουν την αρμονία στη ζωή μας. Αν δε, λάβουμε υπ' όψη τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος στη σύγχρονη εποχή, όπως το άγχος της καθημερινότητας και η ανασφάλεια για το αύριο, τότε μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε από άσκηση και γενικά άθληση, κατάλληλη και για το σώμα και για το πνεύμα· πρόκειται για το κλασσικό «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ασκούμενοι στις πολεμικές τέχνες, εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών, της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής και φυσικά νέοι και νέες από τον χώρο του αθλητισμού.

Συμμετέχουν:
1. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ (ΣΧΟΛΗ ΑΘ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ)
2. ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ (ΣΧΟΛΗ ΑΘ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ)
3. ΚΑΡΑΤΕ ΣΙΤΟ ΡΙΟΥ (ΣΧΟΛΗ Ν. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ)
4. ΝΙΝΖΟΥΤΣΟΥ (ΣΧΟΛΗ Κ. ΚΑΝΑΚΗ)
5. ΑΪΚΙΝΤΟ (ΣΧΟΛΗ Φ. ΧΕΙΡΑΚΑΚΗ)
6. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ (W.T.F.) (ΣΧΟΛΗ ΣΤ. ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗ)
7. ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ (ΣΧΟΛΗ ΑΝ. ΛΟΥΦΑΡΔΑΚΗ)
8. ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ (ΜΙΧ. ΚΟΥΓΙΟΥΜΙΤΖΑΚΗΣ)
9. ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΧΗΣ (ΣΧΟΛΗ Μ. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ)
10. ΚΑΠΟΕΪΡΑ (ΣΧΟΛΗ Δ. ΓΚΑΙΝΑ)

Για πρώτη φορά στο Ηράκλειο παρουσίαση της πολεμικής τέχνης ΝΤΑΪΤΟ ΡΙΟΥ ΑΪΚΙ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ (ΣΧΟΛΗ Κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ


Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
KRAV MAGA PERISTERI
KRAV MAGA MALEH
JUDO
Olympus
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική