Σοφά λόγια

Η ικανότητα να χαλαρώνουμε αντικατοπτρίζει την προθυμία μας να εμπιστευόμαστε.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε ο πέμπτος κύκλος της Ακαδημίας Γου Σου Κουνγκ Φου

Ολοκληρώθηκε ο πέμπτος κύκλος της Ακαδημίας Γου Σου Κουνγκ Φου"Γνωρίζοντας ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας και το σώμα μας", θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του Ε΄κύκλου της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στη Θεσσαλονίκη.
Το διήμερο 14-15 Μαϊου,ακόμα περισσότερο, υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου Κυρίου Κωνσταντίνου Χαυτίκη, πέρασε με μια πιο ουσιαστική εμβάθυνση στην κινησιολογία, την σωστή αναπνοή, την αρμονία που προσφέρει του ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, σπρώχνοντας μας να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον εαυτό μας.Αυτό άλλωστε δεν είναι και το νόημα των πολεμικών τεχνών;
Αυτή η συνεχής εξάσκηση, η εκμάθηση, η πειθαρχία. Προπονητές μέσα από τόλο το φάσμα των στυλ του ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ,ολοκλήρωσαν με συνέπεια και σοβαρότητα τους κύκλους της ακαδημίας που ανέλαβε τη διοργάνωσητο κλιμάκιο της Β. Ελλάδας, υπό την αιγίδα και εποπτεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ,της μόνης επίσημα αναγνωρισμένης ομοσπονδίας ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στην Ελλάδα από την Γ.Γ.Α.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε βασικά Ji BenGong ασκήσης ευλυγισίας και Taolu από το σύστημα Chang Quan και Tai Chi Quan. Το επόμενο και τελευταίο ραντεβού είναι τον Ιούνιο, όπου μετά το πέρας των εξετάσεων με τους προπονητές, θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των πτυχίων της Ακαδημίας.

Αναζήτηση

Αθλόπολις
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική