Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Προαγωγικές εξετάσεις και επίδειξη για τον Ευκλέα Λευκάδας

Προαγωγικές εξετάσεις και επίδειξη για τον Ευκλέα ΛευκάδαςΟ Α.Γ.Α Ευκλέας Λευκάδας σας ανακοινώνει ότι με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών των αθλητών του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του συλλόγου το Σάββατο 23 Απριλίου.

Από τα 75 μέλη εξετάστηκαν και προήχθησαν στον επόμενο βαθμό τα 65. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από το Δ.Σ του συλλόγου και ευχόμαστε και εις ανώτερα ..

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογό μας επίδειξη Taekwon-do στο λιμάνι της Λυγιάς στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου της Λυγιάς. 25 αθλητές είχαν την ευκαιρία κάτω από την καθοδήγηση του διεθνούς εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιου και του εκπαιδευτή Καραγιώργου Ιωάννη να δείξουν στους παρευρισκόμενους το παραδοσιακό taekwon-Do και την καλή δουλειά που γίνεται στον Ευκλέα Λευκάδας.

Ευχαριστούμε τον σύλλογο για το κάλεσμά του στην εκδήλωση και πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας !

Από επιστολή του Ευκλέα στον Οδηγό

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
TCMA
Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική