Σοφά λόγια

Οι σοφοί μαθαίνουν από την αναποδιά, οι ανόητοι την επαναλαμβάνουν.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Αϊκίντο στον Πειραιά

Σεμινάριο Αϊκίντο στον ΠειραιάΣεμινάριο αϊκίντο στον Πειραιά με τον δάσκαλο Μάκη Ποτήρη, 3ο νταν, θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου 2016.
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το αϊκίντο.

Ώρες: 11:00-13:00
Τοποθεσία: KouShiKan Dojo, Φωκίδος 9-11, Πειραιάς
Κόστος: 10 ευρώ
Πληροφορίες-Εγγραφές: 6947 836834

Λίγα λόγια για τον Μάκη Ποτήρη

Ο Μάκης Ποτήρης ξεκίνησε την ενασχόληση με το Aikido τον Φεβρουάριο του 1998 σε ηλικία 20 ετών στο FukuShinKan dojo (Aθήνα) υπο την καθοδήγηση του sensei Γιώργου Κολιόπουλου (6th dan Aikikai). Toν Μάιο του 2003 εξετάστηκε για shodan (1st dan) απο τον shihan W.Smith (6th dan Aikikai).Τον Μάιο του 2007 εξετάστηκε για Νidan (2nd dan) απο τον sensei Γ.Κολιόπουλο & τον Νοέμβριο του 2011 για Sandan (3rd dan) απο τον sensei Γ. Κολιόπουλο. Κατα την πολυετή ενασχόληση με το Αikido έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με κορυφαίους δασκάλους όπως:W. Smith, G. Jones, P. Brady, K. Hayward, P. Smith, S. Sugano, Y. Kobayashi, T. Mori, T. Sugawara, M. Minegishi, C. Tissier, B.E. Olsen, P. Guillemin,D.Waite shihan,M.Erb κ.α.

Το 2011 ίδρυσε το ΚοuShiKan dojo στον Πειραιά (ένας χώρος 180τ.μ. αποκλειστικά για Aikido και άλλες Ιαπωνικές τέχνες) και από τότε είναι υπεύθυνος διδασκαλίας. Το 2013, μέσω του προγράμματος του πανελλήνιου οδηγού πολεμικών τεχνών, «Πολεμικές τέχνες σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ», ξεκινάει να διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, δωρεάν στους φοιτητές Αikido ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τέχνης στην Ελλάδα. Το 2014 ξεκινάει να διδάσκει στο Παγκράτι σε ένα νέο χώρο πολεμικών τεχνών ως συνεργάτης της σχολής.

Eίναι πιστοποιημένος προπονητής απο την ΓΓΑ, ενώ το 2014 ξεκινάει να ασκείται στην τέχνη του Ιaido.Aπο τον Σεπτέμβριο του 2012 ακολουθεί τη διδασκαλία Αikido του shihan C.Tissier (8th dan Aikikai) μέσα απο συνεργασία με τον sensei Β.Νυκτερή και τη σχολή του Αikido Academy. Aπο τότε παρακολουθεί ανελλιπώς τα σεμινάρια των C.Tissier, P.Guillemin & Β.Νυκτερή. Το 2015 μετά απο ένα ταξίδι του στην Ελβετία ξεκινάει συνεργασία με τον Μichel Erb sensei (6th dan Aikikai) ο οποίος είναι υπέυθυνος ανάπτυξης Αikido circle Tissier στην Ελβετία.Κατά τα τελευταία χρόνια έχει επίσης οργανώσει και διδάξει ως επικεφαλής εκπαιδευτής, σεμινάρια σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και σε άλλες ελληνικές πόλεις.

Αναζήτηση

ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική