Σοφά λόγια

Επιλέξτε τον Δρόμο με προσοχή διότι η εργασία απαιτεί ολόκληρη την ζωή σας. (Morihei Ueshiba)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σε φιλική συνάντηση νεαροί αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας

Σε φιλική συνάντηση νεαροί αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας Μια ακόμα αγωνιστική εμπειρία απέκτησαν οι μικροί αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ σε φιλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρούπολης στην Θες/νίκη την περασμένη Κυριακή 20 Μαρτίου 2016.

Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν σε ένα κατάμεστο με κόσμο στάδιο σε δύο αγώνες άνευ νικητή και έλαβαν μετάλλιο και αναμνηστικό μπλουζάκι λαμβάνοντας ακόμα μια σημαντική εμπειρία.
Από τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχαν οι εξής 9 αθλητές σύμφωνα με την ηλικία και το σωματικό τους βάρος:

ΠΕΤΚΟΥ ΑΓΑΠΗ -22κιλά /2008 ΓΑΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ -51κιλά/ 2005 ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ -41/ 2008 ΚΑΡΑΒΙΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑ -59 / 2004 ΝΕΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ -44 / 2005 ΣΑΡΝΑΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ -26 / 2009 ΣΑΡΝΑΖΗΣ ΣΑΒΒΑΣ -41 / 2004 ΤΕΚΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ -28 / 2009 ΤΣΟΥΡΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -28 / 2007.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς αθλητές που έχουν το θάρρος να συμμετέχουν, μαθαίνουν να αγωνίζονται και να ξεπερνούν το άγχος τους από πάρα πολύ μικρή ηλικία.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί και η εθελοντική δράση του Α.Σ. Έδεσσας μέσω του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους. Οι αθλητές βοήθησαν στην κατανομή των ειδών σε σακούλες για τις οικογένειες των δικαιούχων το Σάββατο 19/3 αλλά και στην πραγματοποίηση της δράσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα ,Τρίτη και Τετάρτη στην Έδεσσα, από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Πέλλας, με επικεφαλή την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.Αναζήτηση

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
TCMA
Αθλόπολις
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική