Σοφά λόγια

Αν δεν επενδύσουμε πολύ ενέργεια τότε η ήττα δεν θα μας πληγώσει πολύ αλλά ούτε και η νίκη θα μας φανεί συναρπαστική.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σε φιλική συνάντηση νεαροί αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας

Σε φιλική συνάντηση νεαροί αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας Μια ακόμα αγωνιστική εμπειρία απέκτησαν οι μικροί αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ σε φιλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρούπολης στην Θες/νίκη την περασμένη Κυριακή 20 Μαρτίου 2016.

Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν σε ένα κατάμεστο με κόσμο στάδιο σε δύο αγώνες άνευ νικητή και έλαβαν μετάλλιο και αναμνηστικό μπλουζάκι λαμβάνοντας ακόμα μια σημαντική εμπειρία.
Από τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχαν οι εξής 9 αθλητές σύμφωνα με την ηλικία και το σωματικό τους βάρος:

ΠΕΤΚΟΥ ΑΓΑΠΗ -22κιλά /2008 ΓΑΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ -51κιλά/ 2005 ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ -41/ 2008 ΚΑΡΑΒΙΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑ -59 / 2004 ΝΕΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ -44 / 2005 ΣΑΡΝΑΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ -26 / 2009 ΣΑΡΝΑΖΗΣ ΣΑΒΒΑΣ -41 / 2004 ΤΕΚΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ -28 / 2009 ΤΣΟΥΡΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -28 / 2007.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς αθλητές που έχουν το θάρρος να συμμετέχουν, μαθαίνουν να αγωνίζονται και να ξεπερνούν το άγχος τους από πάρα πολύ μικρή ηλικία.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί και η εθελοντική δράση του Α.Σ. Έδεσσας μέσω του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους. Οι αθλητές βοήθησαν στην κατανομή των ειδών σε σακούλες για τις οικογένειες των δικαιούχων το Σάββατο 19/3 αλλά και στην πραγματοποίηση της δράσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα ,Τρίτη και Τετάρτη στην Έδεσσα, από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Πέλλας, με επικεφαλή την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική