Δυο Koρεάτες στο Αγρίνιο από τον Α.Σ. Ταεκβοντό Τίτορμος

εικόνα άρθρου
Μια εντυπωσιακή εβδομάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι αθλητές ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ από 4-9 Μαρτίου 2016, αλλά και όσοι παρεβρέθηκαν και παρακολούθησαν τις προπονήσεις- σεμινάρια των 2 πρωταθλητών από την Κορέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Master SONG HYEONSU και ο LIM DAE SIK βρέθηκαν στο Αγρίνιο, στο Γυμναστήριο EUROGYM και στον χώρο προπόνησης του Τίτορμου και ``ξεδίπλωσαν`` τις γνώσεις τους στο αγωνιστικό κυρίως κομμάτι του Ολυμπιακού Αθλήματος που γεννήθηκε στην χώρα τους. Η προπόνηση ήταν εξειδικευμένη για την κάθε ηλικία, ξεκινώντας από τα μικρά τμήματα νηπιακής και πρώτων τάξεων δημοτικού και προχωρώντας μέχρι και τα αγωνιστικά τμήματα εφηβικά και ανδρικά.

Κάθε προπόνηση ``έκλεινε`` με μίνι επίδειξη και θραύσεις ξύλων από το μέλος της Κορεάτικης Ομάδας Επιδείξεων (KOREAN DEMONSTRATION), από το Πανεπιστήμιο YONG IN στην Σεούλ, τον Πρωταθλητή Κορέας Lim.

Γονείς, αθλητές και φίλοι του συλλόγου έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον Προπονητή Γιαννιώτη Χρήστο και σε όσους βοήθησαν για την υλοποίηση των καινοτόμων ενεργειών για την πόλη του Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ. Τίτορμο Αγρινίου
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι