Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Εισαγωγή στα κλιμάκια της ΕΤΑΒΕ αθλήτριες του Α.Σ. Έδεσσας

Εισαγωγή στα κλιμάκια της ΕΤΑΒΕ αθλήτριες του Α.Σ. ΈδεσσαςΤην εισαγωγή τους στα κλιμάκια της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος κατάφεραν οι αθλήτριες του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Παπαδοπούλου Κυριακή και Μαλίγκα Έλενα για το 2016. Οι δύο Εδεσσαίες αθλήτριες συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία όλων, από τα βαθμολογούμενα πρωταθλήματα του 2015. Η Μαλίγκα Έλενα παραμένει στην θέση της αφου ήταν μελος της επίλεκτης ομάδας της Ε.ΤΑ.Β.Ε. και το 2015 στην κατηγορία των κορασιδων -44 κιλά. Η Παπαδοπούλου Κυριακή πέτυχε την εισαγωγή της στην επίλεκτη ομάδα για πρώτη χρονιά αφού κατάφερε να συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία και στην κατηγορία των Νεανίδων -68 κιλά αλλά και στην κατηγορία των Γυναικών -73 κιλά.
Πρέπει να τονίσουμε οτι ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ παρά τον μικρό αριθμό συμμετοχών του κατέλαβε την 15η θέση για το 2015 μεταξύ 150 σωματείων, ενώ η προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Αναστασία θα επιτελέσει το έργο της σαν προπονήτρια των κλιμακίων και για το 2016!

Αναζήτηση

AIKIDO DOJO HERAKLION
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική