Σοφά λόγια

Οι σοφοί μαθαίνουν από την αναποδιά, οι ανόητοι την επαναλαμβάνουν.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Baby Cup στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Baby Cup στη ΘεσσαλονίκηΜε πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 το 3ο BABY CUP στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στην Θεσ/νίκη.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν 50 σωματεία από διάφορα μέρη της Ελλάδας και 1000 αθλητές γεννηθέντες από το 2010 εώς και το 2006. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν σε δώδεκα τερρέν, και σε 2 άγωνες άνευ νικητή ανά ηλικιακή κατηγορία και σωματικό βάρος . Σε ένα κατάμεστο από κόσμο στάδιο έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, ξεπερνώντας το άγχος τους και μαζεύοντας από τώρα αγωνιστικές εμπειρίες που θα τις θυμούνται σε όλη τους τη ζωή! Στο τέλος όλοι έλαβαν μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής και μπλουζάκι.

Συνοδοί σε αυτή την προσπάθεια οι προπονήτριες της ομάδας Μπιρόζη Αναστασία και Μπιρόζη Ιορδάνα δήλωσαν περήφανες από την απόδοση των μικρών αθλητών και τόνισαν πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να βάζουν στόχους από τόσο μικρή ηλικία και να προσπαθούν για αυτούς! Εκ μέρους του συλλόγου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες του Α.Σ. Εδεσσας, Παπαδοπούλου Μελίνα και Πόζαρλη Αθηνά για την βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν: ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΓΓ.-ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΝΙΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΚΟΥ ΑΓΑΠΗ ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ NETΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΗΣ ΑΙΝΑΛΙΔΗ ΣΚΟΣΜΑΣ ΤΕΚΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

Αναζήτηση

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική